Mos Craciun din Finlanda revine in Romania in urma a peste 15.000 de scrisori primite de la copiii de aici

Please select a featured image for your post

Santa Claus Kingdom, cel mai mare eveniment tematic dedicat sarbatorilor de iarna, gazduieste pana pe 20 decembrie pentru a doua oara vizita autenticului Mos Craciun din Finlanda, in parteneriat cu Ambasada Finlandei la Bucuresti. Acest proiect reprezinta o initiativa unica implementata pentru prima data de catre Divertiland in anul 2014.
Vizitatorii parcului au ocazia in aceasta perioada sa se reintalneasca cu simpaticul Mos Craciun, sa se fotografieze cu el, sa-i cante si sa-i spuna poezii.

“Sunt foarte bucuros de revenirea mea la Santa Claus Kingdom, regatul meu din Romania. Dupa vizita de anul trecut, am primit peste 15.000 de scrisori de la copiii draguti de aici si m-am intors special pentru a petrece momente unice alaturi de ei si pentru a le implini toate dorintele”, a declarat autenticul Mos Craciun.

Citeste si:  Horoscopul amuzant al saptamanii

Excelenta sa, Doamna Ambasador a Finlandei, Paivi Pohjanheimo, invitata si domnia sa la Conferinta, a marturisit ca se simte foarte norocoasa sa petreaca aceste momente speciale in primul sau Craciun la Bucuresti alaturi de originalul Mos Craciun sau ”Tata Craciun” venit din Finlanda.

”Noi, cetatenii finlandezi suntem foarte onorati pentru ca Mos Craciun a ales tara noastra ca locul sau natal. Este cel mai indragit personaj din lume, desi sunt sigura ca multi nu stiu ca provine din Korvatunturi, Laponia. Mos Craciun este un simbol important pentru noi si inseamna bucurie, pace, daruire fata de cei de langa noi. Nu exclude pe nimeni indiferent de rasa, religie sau ideologie si din contra vrea sa impartaseasca fiecaruia magia Craciunului”, a declarat Excelenta sa, Doamna Paivi Pohjanheimo.

Citeste si:  La-Moda.ro - universul stilului tau!

Santa Claus Kingdom este deschis zilnic pana la ora 21.00, inclusiv in ziua de ajun de Craciun si a doua zi de Craciun, ca si in ultima zi a anului pentru ca vizitatorii sa continue sa se bucure de distractie cat mai mult timp posibil. Pre?urile biletelor de intrare încep de la 25 lei ?i includ accesul la toate spectacolele si atractiile din Regat, ca ?i la echipamentele specifice sporturilor de iarna. Vizitatorii au la dispozitie o parcare mare, iar acces-ul se poate face cu mijloace de transport in comun precum metro-ul (10 minute de mers pe jos de la sta?ia Aurel Vlaicu,) RATB (cu autobuzele 112 ?i 135) sau cu masina personala (intrare inainte de Poli?ia Pipera – Directia de Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor ) .
Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati www.santaclauskingdom.ro si sa urmariti pagina de Facebook Santa Claus Kingdom.

Citeste si:  A doua editie a festivalului JAZZ’N FOISOR va avea loc in luna august in Bucuresti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.