Most Wanted Summer Bazaar la Tago Mago

Most Wanted Summer Bazaar duce mai departe un concept foarte bun al carui ultima „reprezentatie” a fost in luna martie, sub numele de The Clothes Next Door, targ de haine si accesorii vintage, handmade si second-hand. The Clothes Next Door este titlul seriei de targuri de haine si accesorii vintage (anii ’70, ’80, ‘90), precum si al noilor colectii ale producatorilor hand-made, al tinerilor designeri, de vestimentatie si accesorii (pantofi, genti, palarii, bijuterii, etc).

Citeste si:  Rochii de mireasa de pe vremuri

Daca ceea ce cauti este un look complet original si greu de copiat, o imagine de femeie reala, departe de trendurile artificiale si superficiale, vei gasi tot ce-ti trebuie la Most Wanted Summer Bazaar. Cumparaturile facute la un targ vintage si handmade sunt o modalitate grozava de a evita vestimentatia produsa in serie mare si surpriza neplacuta de a vedea aceleasi haine sau accesorii pe altcineva.

Targul aduna sub acoperisul noului club/terasa/bistro Tago Mago din Str. Sperantei nr.21 mai multe “magazine” vintage, retro, second hand si handmade si devine astfel un „flea market” de interior cu vanzare de haine, obiecte deco, accesorii, tablouri, toate unicat.

Citeste si:  Modele noi, culoare, surprize la TaraFashion

Most Wanted Summer Bazaar inseamna mereu un spatiu liber, datorita diversitatii de nuante, imprimeuri, croieli si datorita modului placut in care te poate surprinde cate o piesa cu vechime. Ai ocazia sa gasesti adevarate comori vintage semnate de designeri cunoscuti: Yves Saint Laurent, Betty Barclay, Escada, Anne Klein, Botega Venetta, asta ca sa nu mentionam hainele cu eticheta unor marci gen Zara, H&M, Vero Moda, Marks&Spencer, achizitionate la un pret minim.

Citeste si:  Ce faci dupa concediere

Vino sa te destinzi intr-o duminica placuta de vara in centrul Bucurestiului si sa-ti alegi lucruri unice care sa te reprezinte, de la accesorii lucrate manual pana la hainute in stil retro si actual!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.