My Grandma’s Backyard – Geek my style!

In data de 1 martie, intre orele 12 si 19, in La Scena are loc a doua editie a „My Grandma’s Backyard” – Geek my style! Un targ de haine, accesorii, obiecte vintage, selfmade si second-hand.

Asa cum v-am obisnuit deja in cadrul acestui eveniment, numerosi tineri artisti vor oferi spre vanzare obiecte art-deco, haine, gentute, portofele, pantofi, manusi si accesorii, toate unicat.

Citeste si:  A doua pierdere

Printre participanti amintim : Carla Szabo, Dana Marijuana, George Enache, Button, Diana Bobar, Coca Zaboloteanu, VintageBoutique, NaiveDesign, Alien Ape Star, TH, Now&Wow, Eartricks si multi altii.

De ambianta muzicala se vor ocupa Udriste Nasturel, un grup compus din 3 baieti pasionati, Dinu – clape, sample-uri si percutie, Andrei – chitara electrica, Emil – flaut si vocal, Costin si Lucian de la Rezistenta Materialelor si in incheiere Ubic cu dj Swamp.

Citeste si:  Iris

Dupa succesul repurtat la editia trecuta Alexandra aka Lucuchen va fi din nou gazda coltului de make-up.

Si pentru ca evenimentul sa fie cat mai interesant organizatorii propun un dress code: geek/ nerd/ tocilar style. Nu ezitati sa va puneti imaginatia la lucru ca sa fiti cat mai originali. Cei mai inventivi primesc un cocktail din partea casei.

Citeste si:  Baia fierbinte - momentul tau de relaxare

Locatie: La Scena – Calea Calarasilor, nr. 55
Organizare: Trinnie & La Scena
Data: sambata, 1 martie, intre 12-19
Intrare: 10 lei, din care 6 lei consumatie

Contact:
Gabriela Maria Vlad aka Trinnie
Tel: 0723.759.004
Site: www.ciudat.blogspot.com
La Scena: www.lascena.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.