NOUL BOUTIQUE, ATELIER AIUREA, LUMINEAZA PROMENADA

Boutique-ul de vata pe bat isi serbeaza prima vara Aiurea, incarcat cu accesorii cu tact alese, manunchiuri de rochii abia culese si pantofi aiuriti pe bat. Aici respira aroma irezistibila a tinutelor vintage, prajituri de casa si jazz in surdina.

Atelier A ! U R E A, noul boutique din zona boema a Bucurestilor de altadata, si-a aprins firma luminoasa pe Str. Covaci nr. 19 (colt cu Str. Sepcari).

Click aici pentru galeria foto.

Pana acum plimbarile prin centrul vechi insemnau doar restaurante, cafenele si terase, ceea ce ii lipsea pentru a aduce parfumul cartierului parisian fiind locurile pentru impatimitele modei. Acum Atelier A ! U R E A deschide drumul sesiunilor de shopping de placere.

Citeste si:  Juan Marsé, recompensat cu Premiul Cervantes, in prezenta regelui Spaniei

Atelier A ! U R E A nu este un simplu magazin de haine si accesorii vintage, este un spatiu in care extravaganta westwoodiana, eleganta coco si rafinamentul eternei Audrey se imbina spectaculos si totodata firesc cu noile tendinte ale unor creatori autohtoni in ascensiune. Aici este locul in care noul este dorit, vechiul apreciat, bizarul intrigant, iar pretul acestora unul just, cum numai o fashionista poate face diferenta dintre o piesa veritabila al unui creator celebru si o haina frumoasa prêt-a-porter.

Click aici pentru galeria foto.

De la amenajarea vitrinei pana la designul interior, totul a fost gandit ca un spatiu de inspiratie ce poate conduce la redefinirea stilului propriu prin melanjul de stiluri vestimentare, accesorii si decoratiuni interioare. Iar pentru ca stilul evolueaza, magazinul se reinventeaza si el, rafturile sale schimbandu-si semnaturile de designer in mod constant.

Citeste si:  Aia era ideea mea!

Si pentru ca placerea de a fi creativ vine natural dupa orele de munca, spatiul este deschis pana seara tarziu, iar vineri si sambata programul este prelungit pana la ora 24.00. Magazinul va tine pasul cu toate evenimentele culturale ale orasului, astfel ca in Noaptea Alba a Muzeelor din 15 mai 2010 precum si in Noaptea Alba a Galeriilor din 11 iunie 2010, boutique-ul a fost de noapte cu expozitie de fotografie, delicatese proaspete, pantofi cu mesaje si tinute Aiurea cadou.

Citeste si:  Insula Tenerife

Va asteptam pe Covaci 19 colt cu Sepcari cu tinute aiuristice si prajituri de casa!

Persoana de contact:
Cristina Ivan
Tel : 021 311 3318
Mobil: 0742.358.523/0733.303.038
E-mail: krystynana@gmail.com
Facebook: Atelier Aiurea

Atelier A!UREA… un must pentru orice fata care se doreste a fi cocheta, misterioasa, surprizatoare si… aiurea de irezistibila!

Click aici pentru galeria foto.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.