Naomi Campbell arestata

Naomi Campbell si-a pierdut controlul aseara dupa ce bagajele ei nu au fost urcate toate in acelasi avion. Povestea este relatata in detaliu in „Daily Mirror”. A fost auzita de martori urland innebunita „E o gluma, nu? Chiar nu puteti face nimic ca lumea? Imi vreau toate bagajele in acest avion! Eu sunt Naomi Campbell!”.

Insultele au continuat, la scurt timp a inceput sa strige si la trecatori, nu numai la angajatii British Airways. Unele angajate au fost atat de jignite incat au izbucnit in plans. In cele din urma, au fost chemate autoritatile. Naomi, in varsta de 37 de ani, cunoscuta pentru temperamentul si pentru micile conflicte cu legea, a refuzat sa asculte de glasul ratiunii si i-a insultat si pe politisti. Acestia nu au avut alta solutie decat s-o aresteze. Unii martori spun ca a opus rezistenta si ca a incercat sa-i loveasca pe oamenii legii.

Citeste si:  Femeia manager

Seara trecuta a fost supusa unui interogatoriu la sectia de politie de la aeroportul Heathrow, sub acuzatia de atac la adresa unui ofiter. Un martor a declarat: „A fost extraordinar. Cei de la British Airways si politia au facut tot ce se putea pentru a o ajuta. Dar era complet scapata de sub control si politistii nu au avut alta optiune. Cred ca inainte consumase foarte mult alcool. Pur si simplu nu se putea calma”.

Una dintre valize nu fusese incarcata pentru ca era prea grea. I s-a spus ca ori ia un alt avion, ori va primi ulterior la destinatie bagajul ramas in urma. Dupa ce s-a asigurat ca toti cei din avion stiu cine este, l-a facut pe pilotul ingrijorat sa cheme politia.

Citeste si:  Lucru sub presiune

Arestarea ei de acum seamana leit cu cea de la New York, de acum doi ani, cand a fost retinuta de politie pentru ca si-a atacat menajera cu un telefon mobil.

In final, iata o trecere in revista a problemelor lui Naomi cu legea:

1998: a insultat o pasagera intr-un avion, spunandu-i in gura mare, din senin: „Esti o taratura urata, cu un cap ca de extraterestru”.

2000: si-a recunoscut vinovatia cand a fost acuzata de asistenta ei personala ca a atacat-o cu un telefon si a amenintat-o ca o arunca din masina in miscare. I s-a ordonat sa se supuna unei terapii prin care sa-si dezvolte autocontrolul. O a doua asistenta personala a pretins ca a fost atacata.

Citeste si:  Vulcanii noroiosi

Noiembrie 2003: data in judecata de o asistenta care a pretins, la fel, ca a fost lovita cu telefonul mobil si tinuta ostatica.

August 2004: acuzata de menajera din New York ca a batut-o si zgariat-o.

Noiembrie 2004: acuzata din nou de agresiune de cate o asistenta.

2005: actrita Yvonne Scio a spus ca Naomi a lasat-o „plina de sange” dupa ce a atacat-o.

Iulie 2006: a palmuit o alta asistenta si, din nou, a lovit-o cu un telefon. Un Blackberry.

Martie 2006: acuzata de o alta menajera. Iarasi a fost implicat un telefon, unul placat cu diamante. A fost condamnata la cinci zile de munca in folosul comunitatii.

Concluzia: nu lucrati pentru Naomi sau riscati sa nu scapati intregi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.