Neglijate de medici, mituite de mama

Dupa ce au fost victimele unui accident, dupa ce au fost lovite de automobilul Lamborghini condus de Catalin Plapcianu, care se luase la intrecere cu un seaman de-al lui, ajunse la spital, Cristina Enache si Mihaela Dinu s-au aflat in situatia cel putin bizara de a fi date afara. Asa le-au declarat fetele celor de la „Cancan”.

La Spitalul de Urgenta Floreasca unde au ajuns dupa accident, au fost aproape ignorate si, desi acuzau dureri puternice in zona lombara, medicii doreau sa le externeze, ceea ce ni se pare suspect. Oare pentru ca in cazul in care ranile ar fi superficiale, rani care nu necesita spitalizare, pedeapsa tanarului ar fi mult usurata? Este o varianta.

Citeste si:  Garderoba.ro - esentiala pentru succesul tau

In plus, din „Click” aflam ca mama lui Catalin Plapcianu, Mirela Plapcianu, i-a facut uneia dintre tinere, cea aflata la volan in momentul accidentului, o vizita la spital. Aceasta, dupa ce a asigurat-o pe victima si pe parintii ei ca i-a luat permisul fiului si ca nu-i va mai permite sa conduca vreodata (ne intrebam de ce nu a fost politia cea care i-a ridicat permisul), i-a propus fetei sa-i plateasca spitalizarea si o operatie estetica la Viena daca semneaza un contract prin care renunta la alte despagubiri. Parintii nu au fost insa incantati de oferta.

Citeste si:  Istorisiri armene. De la Ararat la Strada Armeneasca

Una dintre tinere a suferit pana acum trei operatii: una la ochi, una la umar si alta la bratul stang unde i s-a introdus o tija.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.