Nemultumita de sani

Cu ceva timp in urma, va anuntam ca trebuie sa va luati adio de la bustul generos al lui Jordan. Ea isi anuntase intentia de a-si reduce marimea sutienelor cu cateva numere bune. Ei, poate ne-am cam grabit putin.

Fatuca s-a intors din SUA, unde a suferit respectiva interventie chirurgicala. S-a intors, dar nu prea fericita. Jordan, pe numele ei adevarat Katie Price, spune ca in continuare sunt prea mari. Ea isi dorea o scadere dramatica, de la o cupa G la C, dar nu a reusit sa obtina decat un F. Ceea ce inseamna tot mare. Poate nu mai sunt pepeni verzi, dar galbeni sunt cu siguranta. Cand fatuca tanjea dupa, sa zicem, grapefruit.

Citeste si:  Zilele Europene ale Patrimoniului sarbatorite si de Muzeul National al Taranului Roman

Poate fanii ei se vor bucura, dar Katie este suparata. Ea s-a plans: „Cand mi-am vazut noii sani, am fost dezamagita pentru ca pareau tot mari si eu ii voiam mult mai mici. Sunt foarte deceptionata. De fapt, ma intorc in State sa-i refac. Acum parca atarna cand stau in picioare”.
Inflamatia si taieturile au impiedicat-o sa faca asta imediat, dar acum s-au vindecat asa ca ea de-abia asteapta sa puna bisturiul la treaba. Ea a mai mentionat ca: „I-am aratat tuturor, impresarului, mamei, prietenilor doar ca sa arat ca nu sunt eu nebuna. Si toti au zis acelasi lucru: ca nu arata in regula”.

Citeste si:  Cum sa pacalesti foamea

Ii dorim succes si ii uram o buna revenire in randurile umanitatii.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.