Next Generation Models – editia 2009

Next Generation Models, este un concurs de modele marca Best Models, fiind cea mai importanta campanie de scouting din tara, care isi propune in fiecare an sa descopere tinerele talente din lumea modei.

Inca de la prima editie, din anul 2003, concursul national Next Generation Models, a devenit rapid un eveniment de moda de referinta pe piata romaneasca, reunind cele mai importante nume din domeniu.

Castigatoarea editiri precedente, Ioana Timoce, din Bistrita, a confirmat titlul obtinut de „cel mai bun tanar model” prin colaborarea cu agentia New Madison din Paris, inca de anul trecut fiind model exclusiv pentru prezentarile de moda semnate Chanel.

Citeste si:  6 pasi de a-ti incepe propria afacere

Anul acesta scouterii Best Models vor cauta „cel mai bun tanar model” in Cluj-Napoca, Timisoara, Bistrita, Targu-Neamt, Sibiu, Brasov, Suceava, Piatra-Neamt, Constanta, Ploiesti si Bucuresti.

La sfarsitul acestei saptamani, scouterii Best Models vor cauta „cel mai bun tanar model” in:

Cluj-Napoca, sambata, 26 septembrie, orele 13 la Iulius Mall.
si
Timisoara, duminica, 27 septembrie, orele 13 la Iulius Mall.

Citeste si:  CosmoBoutique.ro – Juste pour elle!

Modelele selectate la preselectiile din tara vor participa la finala concursului Next Generation Models –editia 2009, din 30 noiembrie de la Teatrul National Bucuresti- Sala Atelier, unde va fi nominalizata castigatoarea cu titlul de “Cel mai bun tanar model al anului 2009”.

Evenimentul Next Generation Models 2009 va reuni nume importante din domeniul modei, vor fi prezentate colectiile de primavara/vara 2010 ale celor mai importanti designeri din Romania., iar din juriu vor face parte cei mai importanti scouteri internationali, designeri, fotografi de moda si fashion editori pentru a desemna „cel mai bun tanar model al anului 2008”.

Citeste si:  V 4 Vintage - expozitie cu vanzare

Mai multe detalii pe www.bestmodels.ro si la 031.105.72.86.

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.