Nicoletei nu-i place sortul!

Please select a featured image for your post

Se stie ca de ceva vreme incoace, respectiv de cateva decenii, femeilor nu le mai place postura de casnica, ba mai mult fac din asta o indeltnicire de-a dreptul nedorita. Chiar daca inca mai viseaza la Feti Frumosi, cele mai multe dintre Cosanzene au uitat ca de fapt pritul mult visat la origine e un barbat ca oricare altul, avand, din dotare, anumite dorinte de indeplinit. Printre altele, orice barbat al zilelor noastre isi doreste poate sa isi vada iubita sau sotia intr-un sort sexi, trebaluind prin bucatarie. Desigur, nu multi sunt cei care au si curajul sa admita lucrul acesta, intrucat se tem ca nu cumva feministele, blonde sau nu, sa nu le sara in cap.
Citeste si:  Antonia - desemnata de catre cititorii revistei FHM ca fiind cea mai sexy femeie din lume
Iata insa ca din cand in cand se mai gaseste cate unul sa scoata capul din nisip si sa pretinda de la consoarte sa mai stea si prin bucatarie. Este si cazul lui Marius Novanc, viitorul fost sot al Nicoletei Dragan (fosta componeta blonda a trupei Hi-Q). Acesta, spre surprinderea mediei de scandal, a intenetat divort dupa doar cinci luni de casnicie pe motiv ca Nicoleta nu avea grija in mod corespunzator de gospodarie.
Citeste si:  Sinead O'Connor va concerta in premiera in Romania, pe 11 iunie
Ca sa vezi, ar zice unii, ce pretentie putea avea si el! Daca e insa sa ne gandim ca la vremea retragerii Nicoletei din Hi-Q s-a speculat faptul ca ar vrea sa se ocupe mai mult de familia nou infiintata, mai e omul de condamnat? In plus, se zice si ca Nicoleta ar fi o fire destul de pretentioasa, si de vreme ce finaintele cam scartie in ultima perioada, nu-i de mirare ca ar fi trebuit sa inceapa sa mai si gateasca in bucataria proprie, in loc sa mearga la restaurant.
Citeste si:  Lazarus momit cu 1 000 000 de euro
Iata asadar inca un cuplu care divorteaza in 2008,la fel de subit precum s-a si format. Ramane de vazut daca in tendintele anului viitor se va strecura si o noua piesa vesimentara – sortul. Poate doar asa, unele dintre divele autohtone vor considera ca e cool sa il poarte, si mai stii, o sa le auzim mai des ca stau prin bucatarie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.