Nine Inch Nails, The Prodigy si Tiesto concerteaza la Tg. Mures

Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş va avea drept invitaţi anul acesta Nine Inch Nails, The Prodigy şi DJ Tiesto, au anunţat, joi, organizatorii, transmite corespondentul NewsIn.

“A 7-a ediÅ£ie a festivalului va avea loc între 23 ÅŸi 26 iulie, la Târgu MureÅŸ.(…) Festivalul va găzdui mai multe staruri internaÅ£ionale decât ediÅ£iile precedente, printre cei mai aÅŸteptaÅ£i artiÅŸti numărându-se The Prodigy, Nine Inch Nails ÅŸi DJ Tiesto. Festivalul beneficiază de sprijinul Primăriei Târgu MureÅŸ ÅŸi al autorităţilor locale”, se arată într-un comunicat de presă de joi al organizatorilor.

Citeste si:  Cum sa devii angajatul perfect

Anul trecut Peninsula a avut circa 40.000 de vizitatori, iar bugetul festivalului a fost de 750.000 de euro.

The Prodigy se află anul acesta într-un turneu de promovare a noului albumul, “Invaders Must Die”. Albumul, lansat pe 23 februarie 2009, este deja unul dintre cele mai bine vândute albume ale acestui an. Albumul a debutat pe locul 1 în Billboard European TOP 100 şi în UK Album Chart cu aproape 100.000 de exemplare vândute în prima săptămână de după lansare, devenind astfel al patrulea album consecutiv al trupei care ocupă prima poziţie în Marea Britanie.
“Concertul Nine Inch Nails este cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate în România. După turneul Lights in the Sky de anul trecut din America – cel mai ambiţios proiect al formaţiei, un spectacol impresionant de lumini şi muzică intensă – formaţia se întoarce în Europa ca headlinerul celor mai mari festivaluri de pe continent”, se precizează în comunicat.

Citeste si:  Vanatoarea de furtuni

La categoria muzică electronică, Peninsula îl are invitat principal pe DJ Tiesto. „Din categoria muzicii electronice, cel mai bine cotat DJ din lume vine să încălzească atmosfera la Târgu MureÅŸ. Tiesto, votat de DJ Mag – etalonul industriei muzicale electronice – drept cel mai bun DJ al anului 2008 a continuat seria succeselor la Premiile InternaÅ£ionale ale Muzicii Dance de la Miami, unde a câştigat Cel mai bun artist solo”, se mai menÅ£ionează în comunicat.

Citeste si:  Cartea despre Madonna - o bomba cu ceas

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.