Noi branduri la Magielle Lingerie Boutique

Lenjerie intima si lounge in tendintele toamnei, la Magielle Lingerie Boutique!

Toamna a inceput deja sa desfrunzeasca pomii, zilele sunt mai scurte si mai friguroase, asa ca trebuie sa o intampinam pregatite. Magielle Lingerie Boutique te invita sa te lasi inspirata de selectia noua de toamna, care cuprinde atat modele noi de lenjerie intima, cat si loungewear si pijamale.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 9-15 decembrie

foto

In premiera pentru Romania, Magielle prezinta o selectie de modele apartinand brandului londonez Loungerie, dedicata serilor tale relaxate de acasa!

foto

In acest sezon, regula generala este sa purtam desuuri cat mai atragatoare, fara a renunta insa la confortul oferit de un articol vestimentar de calitate.

fotofoto

Noua selectie de lenjerie intima, loungewear si pijamale de la www.magielle.ro este definita de stil, eleganta, culoare si confort. Liniile actuale si foarte atragatoare ale modelelor prezentate si materialele delicate, precum dantela, jerseul sau tesaturile din fire de bambus si bumbac, te vor imbia sa intri in jocul cald si fascinant al seductiei.

Citeste si:  CU HAINA IN BAT PRIN MARAMURES

fotofoto

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro).


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.