Nunta cu saorma si fite

Bunul gust este o rara avis in cazul nuntilor la romani. Iar nuntile de vedete nu fac nicio exceptie, din contra, confirma.

Andreea Banica si Lucian Mitrea au spus „da” si in biserica in acest weekend. Dupa cununia religioasa, inainte de a merge la Hilton, unde urma petrecerea, mirele, mireasa si cativa invitati au facut un mic popas in intersectia de la Dristor. Limuzina Hummer (ce oroare) a fost lasata in mijlocul strazii, pe linia de tramvai, iar un Viper cabrio in care se afla si gingasa mireasa a blocat o alta intrare in intersectie. Ceilalti participanti la trafic au fost ignorati cu succes.

Citeste si:  Bye Bye Angelina!

Motivul opririi? Stomacul gol care tipa dupa o saorma. Degeaba urmau sa serveasca un meniu rafinat probabil, plin de delicatese, romanilor tot mai mult le place o lipie cu cartofi prajiti si carne. Cam ca la petrecerile tot specifice acestui popor unde, intr-o parte se incing gratarele pentru mititei, iar in cealalta parte troneaza bolurile cu icre negre, pe care de fapt nimeni nu da doi bani, dar care trebuie sa fie prezente, pentru a vedea toata lumea ca „avem cu ce, ba”.

Citeste si:  Mama India ajunge vanzatoare in Londra

In timp ce asteptau sa fie gata saormele, nuntasii au incins o hora in intersectie pe acordurile ce se auzeau dintr-o decapotabila.

Cum accidente se mai intampla, soferul limuzinei a fost suparat ca oaspetii i-au patat banchetele de sos.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.