O familie mare si fericita!

Please select a featured image for your post

Rareori auzim vorbe frumoase despre cupluri despartite. De la Brad Pitt si Jennifer Aniston, care inca mai arunca vorbe rele la adresa cuplului, la Britney Spears si Kevin Federline care inca nu stiu cum sa se fereasca unul de altul desi au doi copiii impreuna, la atatia si atatia altii din lumea show-biz-ului care aleg sa isi spele rufele in public, tot ceea ce tine de o despartire trebuie musai sa fie si urat.
Citeste si:  Unde mergem in week-end? 16-18 mai
Nu e cazul insa pentru Demi Moore si Bruce Willis. Ei s-au casatorit in 1987, au avut un mariaj de 11 ani, au trei copii impreuna si, culmea, se intelg foarte bine. Chiar daca Demi isi imparte viata cu mult mai tanarul Ashton Kutcher, iar Bruce cu modelul Emma Heming, cei patru par a forma din cand in cand o familie mare si fericita. Asta s-a intamplat si cu ocazia Zilei Recunostintei, cand cei patru, impreuna cu cei trei copii ai lui Demi si Bruce (Rumer Glenn, Scout Laurie, si Tallulah Belle).
Citeste si:  Cum capeti incredere in tine
Pe 29 noiembrie, fosta familie si partenerii au fost vazuti parasind cafeneaua Les Deux Magots din Paris, intr-o atmosfera relaxata si evident, amicala. De fapt, escapada nu e una unica, cunoscut fiind faptul ca Burce isi petrecea vacantele impreuna cu cuplul Moore-Kutcher chiar si inainte de a fi din nou insotit de vreo prezenta feminina.
Citeste si:  Horoscopul saptamanii 16-22 mai
Una peste alta insa, cei doi, dar si partenerii lor sunt probabil un exemplu demn de urmat pentru multi altii din breasla, ca sa nu mai vorbim de cei de pe la noi. Pacat insa ca astfel de stiri nu prea tin capul de afis, a fi fericit nefiind, se pare, una dintre prioritatile lumii mondene.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.