O moderatoare tv sechestreaza 7 oameni timp de 3 zile intr-o camera

Spectacolul de teatru 7 dintr-o lovitura scris si regizat de Lia Bugnar, cu actorii Ilinca Manolache, Anghel Damian, Catalin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole, Maria Obretin se joaca duminica, 9 martie, ora 15:00 la Godot Café-Teatru, str. Blanari nr 14. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor la numerele de telefon 021 31 61 682 / 0736 414 244.

Spectacolul 7 dintr-o lovitura scris si regizat de Lia Bugnar a obtinut premiul pentru cel mai bun spectacol al celei de-a VI-a editii a Festivalului Undercloud din august anul trecut. In cadrul aceluiasi festival, actorul Catalin Babliuc a obtinut premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul “Bobo”, iar Ilinca Manolache a fost distinsa cu premiul de cea mai buna actrita pentru rolul „Fefe”, in cadrul primei editii a Festivalului National de Teatru Independent din noiembrie 2013.

Citeste si:  ParfuMANIA.ro - elegant, fresh, seductive, you!

7 dintr-o lovitura ii aduce laolalta pe Ilinca Manolache, Anghel Damian, Catalin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole si Maria Obretin. O distributie care functioneaza de minune. O placere de a juca si a se juca pe scena, o placere de a face teatru si a darui teatru cum rar intalnesti. (Monica Andronescu, Yorick)

Sapte oameni complet diferiti sunt inchisi in studioul unei televiziuni. Doar doi dintre ei vor fi „norocosii” alesi sa joace intr-o telenovela. Fiecare incearca sa convinga publicul ca merita sa fie votat, insa, dincolo de aparente, intrezarim demoni (interiori) gata sa-si devoreze adversarii. (Teodora Gheorghe, scriitor)

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun de ce vicii trebuie sa te pazesti

7 dintr-o lovitura – piesa scrisa si regizata de Lia Bugnar – are o linie comuna in piesele scrise de aceasta: niste oameni-actori sunt adusi pe scena, sub pretextul unei povesti oarecare, pentru ca in final fiecare sa aiba propria poveste bine definita. Totul intr-un context extrem de apropiat de realitatea apropiata, ceea ce face empatizarea cu personajele sa fie una fireasca. Intr-o societate dominata de puterea televiziunii, de rating-uri si de extreme cu titlu de senzational, pe scena sunt aduse 7 scaune si o moderatoare. Pretextul aparent: un reality-show a carui miza este castigarea unui rol principal intr-o telenovela. Pretexul real: cautarea unui „ceva” senzational, care sa salveze televiziunea, pornind de la premisa ca spectatorilor le place sa vada rufe spalate in public. (Oana Duma, Forever Folk)

Citeste si:  Not happy Hunger Games

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.