O noua ecranizare a romanului „Veronika se hotaraste sa moara” va fi lansata in noiembrie

O nouă ecranizare a romanului lui Paulo Coelho „Veronika se hotărăşte să moară”, regizată de Emily Young, cu Sarah Michelle Gellar ÅŸi Jonathan Tucker în distribuÅ£ie, va fi lansată în SUA în luna noiembrie, potrivit Internet Movie Data Base.

Filmul a fost prezentat, în premieră, la Festivalul Internaţional de Film de Cannes de anul acesta şi, după lansarea în SUA, va ajunge şi pe marile ecrane din România.

Citeste si:  Targul de nunti Bucovina: 06 - 08 martie 2009

Protagonista peliculei, Sarah Michelle Gellar, este cunoscută în special pentru rolul din serialul „Buffy, spaima vampirilor”, în timp Jonathan Tucker a jucat în două filme apreciate atât de public, cât ÅŸi de critici – „The Virgin Suicides” ÅŸi „The Ruins”.

Scenariul peliculei urmăreşte povestea unei tinere care, după o tentativă de sinucidere, ajunge într-un spital de psihiatrie, unde află că mai are doar cinci zile de trăit.

Citeste si:  Cele mai frumoase mesaje pentru Craciun

Romanul lui Coelho, lansat în 1998, a mai fost ecranizat de două ori: în 2005, de japonezul Kei Horie, şi tot în 2009, de regizorul spaniol Borja Alvarez Ramirez.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.