O noua mamica

Avem o noua mamica printre vedete. Roxana Ciuhulescu, cea mai cunoscuta specialista in automobile de la noi, a nascut ieri o fetita, citim azi in „Libertatea”.
Se pare ca fetita ii va msoteni inaltimea. Ea cantareste 3,450 kg si are inaltimea de 52 de cm. Deja a primit o nota de 10 din partea medicilor si va purta numele de Ana Cleopatra.

Citeste si:  De la arta bruta la arta povera sau Dialog peste garduri

Roxana Ciuhulescu se pare ca si-a programat data nasterii, dorind ca aceasta sa coincida cu Ziua Indragostitilor. A considerat ca acesta este cel mai frumos cadou pe care i l-ar putea face sotului ei, Mihai Ivanesu si nu credem ca s-a inselat.

Nasterea a avut loc prin cezariana si a plans de fericire atunci cand si-a imbratisat fetita pentru prima data. Cei de la Cancan au adaugat si alte amanunte. In trusoul bebelusului a fost inclus si un scutec. Acelasi in care a fost infasata Roxana insasi la nastere, acum 35 de ani.

Citeste si:  Cand seful pune presiune pe tine

Mama prevazatoare, Roxana a aranjat sa-i fie prelevate celule stem din cordonul ombilical, o polita de asigurare pentru viitorul medical al Anei Cleopatra. Recipientul in care au fost depuse va fi transportat si pastrat intr-o banca specializata din afara tarii.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.