O noua promotie soc de 25% si un cadou surpriza!

Da, weekendul vine mai devreme la www.tarafashion.ro, asa ca intre 6-11-2008 si 9-11-2008 avem patru zile de 25% la toate produsele. Ura! ATENTIE! Reducerea se va aplica pe factura finala, nu pe comanda. Dar surprizele nu se opresc aici, tot in aceste 4 zile magice la cumparaturi de peste 100 ron o sa primiti CADOU o curea deosebita cu o catarama cu pietre.

Citeste si:  Proiectii speciale la Dracula Film: Horror and Fantasy Festival: Dune (r. David Lynch) si Jodorowsky's Dune (r. Frank Pavich)

Aceasta luna noiembrie la www.tarafashion.ro va fi foarte speciala si bogata in surprize si nu uitati si de promotia lunii dintre www.tarafashion.ro si www.parfumania.ro. Adica la cumparaturi de la www.tarafashion.ro de peste 300 ron veti primi un voucher de 30 ron de la www.parfumania.ro si invers, la cumparaturi mai mari de 300 ron la www.parfumania.ro veti primi vouchere de 30 ron de la www.tarafashion.ro.

Citeste si:  Sleeptracker - cum sa te trezesti odihnit

Nu uita si de concursul nostru de pe blog in care poti cistiga un voucher de 150 ron. Parerea ta chiar conteaza pentru noi! Si nu in ultimul rind, va asteptam cu drag la magazinul nostru din B-dul Iuliu Maniu nr.7, sector 6 (incinta Apaca-intrarea din Vasile Milea), corp U, etaj 1, nou deschis care pina pe 14-11-2008 are o promotie de 10% la toate produsele aflate in magazin.

Citeste si:  Descoperiti-va calitatile

Oriunde, oricind Tara te imbraca on-line.
Spor la cumparaturi!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.