O seara relaxanta impreuna cu iubitul

De multe ori ne dorim sa gasim timp pentru a petrece o seara perfecta impreuna cu persoana draga si atunci cand se intampla asta am vrea ca ceea ce pregatim sa fie de cea mai buna calitate.

Secretul consta in alegerea unor ingrediente foarte simple care te vor ajuta sa creezi o atmosfera relaxanta. Practic nu e nevoie sa te stresezi cautand lucruri pretentioase, poti da dovada de creativitate folosind ce ai la indemana. Atmosfera e primul detaliu de luat in calcul. Daca inca e lumina afara, trage draperiile, aprinde o veioza si arunca peste ea o camasa colorata pastel pentru a obtine efectul de penumbra interesanta. Cauta un film bun printre dvd-urile pe care inca nu ati apucat sa le vedeti si cu cele cateva fructe pe care le ai in casa poti face un cocktail delicios.

Citeste si:  Atitudinea in relatiile publice

Ceea ce il va cuceri definitiv sunt in mod clar chipsurile lui favorite, Chio Chips. Le poti alege fara griji, pentru ca odata cu eliminarea conservantilor, colorantilor artificiali si potentiatorilor de aroma artificiali din reteta de fabricatie, chipsurile din cartofi Chio sunt acum mult mai aproape de natura. Astfel, produsele Chio Chips au devenit unicele de pe piata chipsurilor produse in Romania care nu folosesc glutamatul de sodiu, potentiatorul de gust artificial atat de raspandit in industria alimentara, acesta fiind inlocuit de drojdia de bere, un ingredient natural. Totodata, si colorantii artificiali si conservantii au fost inlocuiti cu variante naturale precum boia de ardei si, respectiv, sare.

Citeste si:  Vaticanul va cere catolicilor sa boicoteze filmul "Ingeri si demoni"

foto


Un comentariu
  1. …uooooof…frate sunt atatea chestii interesante de facut pt o seara faina cu iubitul ….mai interesante decat reclamele la chio chips….ati ajuns de tot …..numai cu chips nu-i faceam seara frumoasa …hai ca sunteti ….vai de voi!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.