O tanara din Rusia a devenit Miss World 2008

Please select a featured image for your post

Africa de Sud a gazduit in acest week-end concursul Miss World 2008. dintre cele 109 candidate, juriul a desemnat-o castigatoare pe rusoaica Xenia Sukinova, o blonda in varsta de 21 de ani. Concursul care trebuia initial sa aiba loc in luna octombrie la Kiev a fost mutat la Johannesburg din cauza conflictului dintre Rusia si Georgia.

Citeste si:  SINTEZÄ‚ - Moartea maestrului Åžtefan Iordache ÅŸochează lumea artistică
Xenia Sukinova este originara din nordul Siberiei si studiaza la Facultatea de Stiinte din cadrul Universitatii de Petrol si Gaze din Tiumen. Ea este a doua frumusete din Rusia care castiga aceasta distinctie si ii urmeaza chinezoaicei Zhang Zi Lin.

In finala de 5 au ajuns in acest an Angola, Africa de Sud, India, Rusia, Trinidad si Tobago, Xenia devansandu-le pe reprezentantele Indiei si micutului stat Trinidad Tobago. Castigatoarea Miss World 2008 va trebui conform traditiei ca timp de un an sa participe la diverse manifestari umanitare si caritabile.

Citeste si:  Insula Socotra, o calatorie in timp
Evenimentul a fost o buna ocazie si pentru gazdele din Africa de Sud pentru a demonstra ca sunt o destinatie turistica interesanta si ca sunt capabile sa organizeze evenimente de mare amploare Sud africanii ar trebui sa organizeze in 2010 Cupa Mondiala la Fotbal dar sunt destule voci care inca spun ca datorita imposibilitatii de a asigura securitatea turistilor ar trebui ca organizarea Cupei Mondiale sa fie acordata altei tari.

Citeste si:  Un turist mai special

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.