O voce, un crez: Sinéad O’Connor – concert acustic

Sinéad O’Connor sustine la Bucuresti un concert acustic. Ea ii va avea alaturi pe scena pe colaboratorii sai indelungati, Steven Cooney si Kieran Kiely, formula in care a concertat si anul trecut si care s-a bucurat de un succes enorm in randurile fanilor. Concertul are loc pe 11 iunie, la Arenele Romane. Spectacolul este organizat de Events.

Arenele Romane vor fi amenajate cu scaune pe spatiul central, astfel incat spectatorii sa poata savura din plin concertul. Biletele la spectacol sunt fara loc, astfel incat cei care vor sa o vada cat mai indeaproape pe artista sunt asteptati cat mai devreme la locatie. Accesul publicului este permis de la ora 19.00, iar concertul va incepe la 20.30. Sinéad marturiseste, intr-un mesaj adresat fanilor la inceputul acestui an, pe site-ul sau oficial: “Astept cu bucurie concertele live – ador sa simt reactiile publicului… Prioritatile mele sunt totusi sa scriu si sa inregistrez, astfel incat sa va pot oferi un nou album la inceputul lui 2010. Daca reusesc sa fac asta si sa savurez fiecare secunda din concertele pe care le voi sustine, atunci am sa pot spune cu mana pe inima ca am avut un an creativ!”.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum saruti!

Acum in varsta de 41 de ani, mama a 4 copii, irlandeza care a devenit celebra cu eticheta de “cantareata cheala” va oferi romanilor o reprezentatie rarissima. Formula acustica pe care o prezinta la Arenele Romane ii permite sa fie mai aproape ce niciodata de cei ce o asculta. „Vocea lui Sinéad O’Connor este inca una din minunile acestei lumi”, titra ziarul Guardian intr-o cronica a concertului sau de la Londra, din Club Pigalle. Cand urca pe scena, Sinéad se transforma in uragan de emotii contagioase. Durere incandescenta, furie, revolta. Permanenta lupta cu sistemul, fie ca e reprezentat de Margaret Thatcer, sau de comerciantii de droguri. Frumusete inmarmurita, puritate. Blandete, cand se intoarce la piesele de pe „Theology”, ultimul ei album, de inspiratie rasta. Toate purtate catre absolut de o voce nemaintalnita.

Citeste si:  Gadget-uri de spion

Dupa Bucuresti, Sinéad O’Connor se indreapta catre Grecia, unde va sustine un concert chiar a doua zi dupa reprezentatia din Capitala Romaniei. Traseul turneului include, printre altele, destinatii din Serbia, Franta, Olanda si Belgia.

Biletele se pot cumpara la pretul de 109 RON, prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, precum si la Sala Palatului, in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si in punctele de vanzare Eventim din magazinele Germanos din toata tara. In ziua spectacolului, biletele vor costa 129 RON.

Citeste si:  Alvin Ailey American Dance Theatre la Bucuresti

Parteneri: STASO, Media Image, Comunicatedepresa.ro. Parteneri media: Antena 2, Radio Guerrilla, 1Music, Jurnalul National, On Move Media, Zoom TV, 24-FUN, Immo Media, Sunete, Downtown, www.apropo.ro, www.descopera.ro, www.anyplace.ro, www.port.ro, www.muzicabuna.ro, www.bestmusic.ro, www.flu.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.