Ochelarii digitali

Ochelarii de soare, camera foto si MP3 playerul sunt cateva din lucrurile care nu ne lipsesc atunci cand plecam de acasa. De ce nu le-am avea pe toate trei intr-un singur obiect ?

Ochelarii digitali arata, la prima vedere, (aproape) ca niste ochelari de soare obisnuiti. Si chiar asta sunt pana la un punct. Lentilele, marca Polaroid, ofera cu adevarat protectie impotriva razelor solare, atat de enervante cand mergi pe strada sau cand conduci.

Pe langa lentile de calitate, ochelarii digitali contin un audio player care poate reda fisiere MP3, dar si WMA, WAV si altele. Nu lipseste radio-ul FM cu cautare manuala sau automata. Din acest punct de vedere, ochelarii MP3 pot fi foarte utili celor care nu se despart niciodata de MP3 player. Ii pui la ochi si nu mai ai nevoie de un alt gadget caruia sa-i duci grija sau care sa-ti atarne de gat.

Citeste si:  Mirajul Japoniei

Dar partea cea mai interesanta abia acum urmeaza. Ochelarii includ o camera foto/video care poate inregistra tot ceea ce vezi. Presupunand ca mergi intr-o vacanta si vrei sa filmezi toate locurile interesante pe care le vezi, nu trebuie sa-ti mai petreci ziua intreaga cu o camera video in mana. Ajunge sa-ti pui ochelarii. Astfel nu trebuie sa tii nimic in mana si ai libertate de miscare. Aceasta camera video se poate folosi si ca web-cam, compatibil cu Yahoo Messenger si Skype.

Citeste si:  CV-ul ca prima impresie in procesul de recrutare

Tastele de control pentru acest gadget-uri sunt incluse in toartele ramei, putin mai groase decat la ochelarii obisnuiti. Nu stim cat de grei sunt ochelarii, dar probabil ca sunt destul de comozi incat sa nu deranjeze purtarea lor.

Bineinteles, ochelarii digitali se pot conecta la calculator prin USB, iar bateria este reincarcabila, fie prin USB, fie la retea, cu ajutorul adaptorului. Durata de viata a bateriei este relativ mare, pana la cinci ore pentru audio player, 2.5 ore pentru camera video si 10 ore pentru aparatul foto.

Citeste si:  Nara Camicie - dispozitie solara

Memoria interna este si ea buna, 2 GB, deajuns pentru ore intregi de film si mii de poze.

Ochelarii digitali se gasesc pe USBMania.ro, la 490 de lei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.