Olimpia Melinte a obtinut premiul Uniunii Actorilor din Spania

Olimpia Melinte a castigat Premiul Uniunii Actorilor din Spania la categoria Revelatia anului, pentru dublul rol din filmul CANIBAL, regizat de Manuel Martin Cuenca, in cadrul galei care a avut loc luni, 10 martie, la Teatro Arteria Coliseum din Madrid.

La aceeasi categorie au fost nominalizate actritele Arancha Martí, pentru rolul din „La gran familia española” si Beatriz Grimaldos pentru filmul „La gaviota”.
Partenerul ei din filmul CANIBAL, cunoscutul actor Antonio de la Torre, a primit, de asemenea, recunoasterea industriei spaniole de film, castigand trofeul pentru cel mai bun actor principal in cadrul celei de-a XXIII-a editii Premios de la Unión de Actores.

Citeste si:  Calitatile antreprenorilor de succes

Olimpia Melinte, singura romanca nominalizata la Premiile Goya, se bucura de un enorm succes in Spania, dar mai ales, de aprecierea colegilor sai de breasla din Peninsula.

„Pentru un actor, fiecare recunoastere este importanta, fie ca vine din partea unor profesionisti sub forma unui premiu sau din partea unor fani, sub forma unui mesaj lasat pe Facebook sau pe Twitter. Sper ca filmul sa fie bine primit si in Romania si sa fie imbratisat cu cel putin la fel de mult entuziasm ca in Spania.”, a declarat Olimpia Melinte.

Citeste si:  Lupul deghizat in oaie

Pe Olimpia Melinte o vom vedea pe marile ecrane in aceasta primavara, in comedia Selfie, precum si in filmul Plansa – proaspat nominalizat la Festivalul International al Filmului de Dragoste de la Mons, Belgia, iar in toamna in cel mai recent film al lui Dan Chisu, Bucuresti Non-stop.

Filmul Canibal va putea fi urmarit in premiera, in Romania, la Festivalul International de Film Transilvania.

Citeste si:  Proces intentat lui Mungiu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.