Organizatorii Zilelor municipiului Sf.Gheorghe pregatesc un concurs de mustati

Organizatorii Zilelor municipiului Sfântu Gheorghe au pus la cale anul acesta şi un concurs de mustăţi, la care vor premia cea mai lungă, dar şi cea mai „secuiască” mustaţă, transmite corespondentul NewsIn.

Organizatorul Zilelor oraşului, Grubisics Levente, a declarat, marţi, că înscrierile au început, iar câştigătorii vor avea şansa de a participa la campionatul european de mustăcioşi, din Ungaria. Totodată, din juriu va face parte şi un membru al Asociaţiei Mustăcioşilor din Ungaria. Competiţia mustăcioşilor va avea două categorii – cea mai lungă mustaţă şi cea mai secuiască mustaţă, iar organizatori sunt radioul local Sepsi Radio şi săptămânalul Szekely Hirmondo.

Citeste si:  Romanul unui tocilar de ghetou urmarit de fukú

Ideea concursului de mustăţi din Sfântu Gheorghe îi aparÅ£ine preÅŸedintelui Consiliului JudeÅ£ean, Tamas Sandor, el însuÅŸi cunoscut pentru mustaÅ£a sa lungă ÅŸi răsucită. „ÃŽmi amintesc că acum aproximativ opt ani, la o ÅŸedinţă de composesorat, un om, poreclit Ignat mustăciosul mi-a spus că mustaÅ£a care nu se vede din spate nu e mustaţă. Rezultatul e cel care se vede”, a afirmat preÅŸedintele CJ, arătând spre mustaÅ£a sa.

Citeste si:  Se pun in vanzare biletele pentru concertul Sting!

Concursul de mustăţi va avea loc în cadrul Zilelor Sf.Gheorghe, în ultima seară a evenimentelor. Programul Zilelor Sfântu-Gheorghe este conturat aproape în totalitate şi se întinde pe perioada 19 – 26 aprilie. Prima parte este destinată unor activităţi culturale, concerte simfonice, teatru pentru copii, teatru de păpuşi, pentru ca, în ultimele trei zile, 24 – 26 aprilie, să aibă loc principalele concerte, târguri şi manifestări. Principalele formaţii care vor urca pe scenă vor fi Holograf şi Boney M.

Citeste si:  David Bisbal in Romania

Organizatorii au pregătit în acest an o serie de evenimente inedite atât pentru cei cu numele de Gheorghe, cât şi pentru restul participanţilor, cum ar fi ecusoane cu numele sărbătoriţilor, o petrecere pentru vârsta a treia organizată de “Superbunica” şi puncte wireless pe toată raza centrului oraşului.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.