PASARELA 2008

La sfarsitul lunii mai va avea loc Festivalul de moda PASARELA Bucuresti/Paris 2008. Aflat la prima editie, evenimentul se doreste a fi un sprijin in promovarea creatiilor tinerilor designeri romani la nivel international si o modalitate pentru publicul roman de a intra in contact cu valorile industriei modei din Franta.

L’Oreal este mandru sa fie partenerul privilegiat al Festivalului de Moda PASARELA Bucuresti/Paris 2008, organizat de Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Bucuresti.

Citeste si:  Zodiile si divortul

Creator de tendinte in machiaj si coafura, L’Oreal se asociaza intotdeauna cu moda si crezaivitatea si a decis ca in acest an sa sustina talentele din randul tinerilor designeri de moda romani.

Echipa de make-up artisti sub indrumarea lui Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L’Oreal Paris, isi va folosi talentul pentru a asigura serviciile de machiaj pentru defileurile tinerilor creatori selectati.

Citeste si:  Bani pe internet

Echipa de coafori L’Oreal Professionnel va asigura in totalitate serviciile de coafura ale Festivalului PASARELA Bucuresti/Paris 2008.

L’Oreal – Inovatie, performanta in slujba creativitatii… Pentru ca meritati!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.