POLARKREIS 18 canta „ALLEIN, ALLEIN” la B’ESTFEST!

POLARKREIS 18 este cel mai recent nume confirmat in programul B’ESTFEST 2009, trupa germana urmand sa urce pe scena festivalului joi, 2 iulie, in aceeasi zi cu Moby, Motorhead si Ayo. B’ESTFEST se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, in aer liber la Romexpo, Bucuresti, lista artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.

Formata in prezent din Felix Räuber (voce/chitara/clape), Philipp Makolies (chitara/clape), Silvester Wenzel (clape), Uwe Pasora (bass), Christian Grochau (tobe), Ludwig Bauer (clape/chitara), Polarkreis 18 a trecut printr-o serie de schimbari si formate stilistice pe parcursul ultmului deceniu, inainte ca trupa sa se hotarasca asupra numelui si sa-si regaseasca identitatea muzicala. Combinand intr-o maniera inedita timbrul vocal aparte al lui Felix cu ritmurile distorsionate ale tobelor, riff-urile de chitara si sonoritatile electronice, stilul Polarkreis 18 are ca obiectiv declarat impactul emotional asupra ascultatorului. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numara „The Colour of Snow”, „Tourist”. „Happy Go Lucky”, „Dreamdancer”, „Under This Big Moon” si cel mai recent hit, „Allein Allein”, care a transformat Polarkreis 18 in revelatia topurilor Europene de anul acesta.

Citeste si:  Targul Martisorului la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti

Debutul discografic al trupei – un EP cu cinci piese in 2004, a fost urmat de primul album, „Look”, lansat independent un an mai tarziu. In 2006, Polarkreis 18 a ocupat pozitia secunda la un concurs muzical, fapt ce a condus la semnarea unui contract cu o casa de productie si lansarea albumului „oficial” al trupei, „Polarkreis 18” (2007). Un an mai tarziu, trupa a fost aleasa drept opening-act pentru turneul Smashing Pumpkins din Germania, fiind invitata apoi si de membrii Depeche Mode pentru deschiderea concertelor din Leipzig si Berlin in cadrul „Tour of the Universe 2009”. Dupa ce primavara asta vor canta alaturi de The Killers la Hamburg, Polarkreis 18 vor participa la cateva dintre cele mai importante festivaluri ale Europei: Rock am Ring, Melt!, OpenAir St. Gallen, Frequency, urmand ca pe 2 iulie sa ajunga si la B’ESTFEST, in Bucuresti.

Citeste si:  Insulele grecesti I - CRETA

Biletele pentru “Ziua Zero” si biletele de o zi (110 lei pana pe 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 12-15 mai

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.