PRIMUL ATELIER DE PODOABE BALCANICE, LA BALKANIK FESTIVAL

PRIMUL ATELIER DE PODOABE BALCANICE, LA BALKANIK FESTIVAL

Centrul de dezvoltare a creativitatii, CREATIVE ARTS organizeaza vineri si sambata, 23 si 24 septembrie a.c., primul workshop de podoabe si ornamente balcanice, sub indrumarea artistilor plastici Anca Spiridon si Genoveva Pitica.

Atelierul se va desfasura sub numele “Podoabe Balcanice” cu incepere de la ora 14:00, in cadrul Balkanik Festival (Gradina Uranus, nr. 144) si se adreseaza tuturor celor pasionati de bijuterii si decoratiuni hand-made si de motivele traditionale, specifice tarilor din Balcani.

Citeste si:  Stresul de la serviciu

Pe parcursul intregii desfasurarii a Balkanik Festival, participantii vor invata, la standul CREATIVE ARTS, cum sa realizeaze decoratiuni cu motive unguresti, sarbesti sau turcesti sau cum sa accesorizeze, in stil tiganesc, o tinuta de dama de toamna-iarna. Participantii vor avea ocazia sa vada si sa realizeze codite in stil romanes, prinse cu banutii aurii si accesorii inflorate. La finalul atelierului, orice podoaba sau ornament poate fi achizitionat de catre cel care l-a realizat.

Inscrierea la atelierul “Podoabe Balcanice” este gratuita si se poate face la standul CREATIVE ARTS, in incinta Gradinii Uranus nr. 144.

Citeste si:  Capsunile si orfanii - o calatorie spre o generatie abandonata

Alte detalii:
• Durata unui atelier:intre 20 minute și o ora
• Data limita de inscriere: pe parcursul zilelor de 23 si 24 septembrie, cu incepere de la ora 14:00

Despre: CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) este un centru de dezvoltare a creativitatii, creat in august 2011, in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ ce se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. CREATIVE ARTS isi propune astfel realizarea unei game largi de ateliere intensive pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor centrului CREATIVE ARTS, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, desen si anime-uri, arta florala – ikebana, design textil,arta foto și retouching fotografie de moda si beauty, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie.

Citeste si:  Bad Kleinkirchheim, statiunea in care ajunge intotdeauna Mos Craciun

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.