Pampam.ro – jucarii si articole pentru copii

Magazinul online de jucarii si accesorii pentru copii www.pampam.ro se doreste o alternativa de clasa superioara pentru piata de jucarii din Romania, nu doar pentru vanzarile online, dar si pentru distributia si vanzarea de jucarii. Magazinul online de jucarii www.pampam.ro este administrat de firma Pro Office – Toys Division cu sediul in Timisoara pe strada Aries nr.19.

Departamentul de jucarii pentru copii este nou infiintat, dar dezvoltarea acestuia cuprinde un plan prevazut pe termen lung, axat in special pe importuri de jucarii de cea mai buna calitate. Importurile se fac din Statele Unite ale Americii, Grecia, Franta, Spania, Anglia si Ungaria. De altfel si magazinul www.pampam.ro are un public tinta printre utilizatorii online, mamici si tatici, care doresc pentru copii lor jucarii de cea mai buna calitate, gama de jucarii fiind una medie catre varf. Pana in prezent, jucariile importate de catre Pro Office – Toys Division cuprind marci mai putin cunoscute pe teritoriul Romaniei, dar care, cu timpul si cu sustinere constanta vor acapara un public din ce in ce mai larg. Enumarand cateva din marcile, care in vestul Europei si pe continentul american se bucura de un real succes, sunt: Alex Toys – care ofera o gama larga de jucarii educative si creative cat si puzzle-uri haioase pentru copii, BoiKido – cu jucarii create pe o lunga traditie, jucarii din lemn de o calitate impecabila, Engino – cu seturile creative pentru construit, Manhattan Toys – care ofera o gama extrem de larga de jucarii ce cuprinde varste de la 0 la 14 ani: jucarii de plus, papusi, ursuleti si jucarioare special create pentru a dezvola imaginatia celor mici, dar si pentru a dezvolta cele mai complexe jocuri celor mai mari, Titoutam – care ofera o colectie intreaga pentru decorarea camerei copilului, TatiriThomas & Friends care fac ca personajele desenelor animate sa devina reale, punand in manutele copiilor cele mai poznase trenulete, Kaloo – cu cele mai dragalase jucarii de plus si papusele haioase, Amos pentru micii artisti si nu in ultimul rand AquaPlay pentru jocurile cu apa in aer liber si in baie, Crocodile Creek cu puzzle-uri creative si ferme educative cat si seturi complexe de jucarii indesate toate in gentute gata pregatite, Djeco ce au ca moto: „Invata jucandu-te!”. Acestea sunt doar o parte din produsele pe care Pro Office – Toys Division le propune pentru piata romaneasca de jucarii, momentan prin magazinul online www.pampam.ro exlusivitatea pentru jucarii, dar si pe magazinul online www.ofix.ro unde avem o sectiune de jucarii pentru copii.

Citeste si:  A murit Aleksandr Soljenitin

Cu promisiunea de a va surprinde placut in continuare cu produsele pe care le punem la dispozitia dvs., va asteptam pe magazinele noastre online. In curand, incepand cu orasul Timisoara, se va deschide si un magazin de prezentare a acestor produse, iar pentru viitorul apropiat, mai multe puncte de vanzare Pampam vor aparea in marile orase din tara: Bucuresti, Cluj, Sibiu, Iasi, Brasov …

Citeste si:  Craciunul in lume (I)

Va multumim si va asteptam sa faceti cele mai frumoase cumparaturi pentru cei mici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.