Pana pe 25 mai, puteti sa donati 2% din impozitul pe venit

De ce sa faceti asta?
Pentru ca, daca nu o faceti voi, cei 2% se duc la bugetul de stat. Punct. Iar guvernantii nostri sunt inca departe de a se dovedi buni administratori.
Pentru ca este singura modalitate de a decide singuri ce se face cu banii vostri.
Pentru ca, daca o faceti, puteti sa salvati vietile oamenilor, ale animalelor, natura si sa imbunatatiti calitatea vietii, atat a voastra, cat si a altora.
Pentru ca nu va costa nimic.

Citeste si:  Leonard Cohen vine la Bucuresti!

Nu vrem sa va spunem cui si unde sa redirectionati, va dam aici o lista cu ONG-uri gasita pe siteul Registrului National al ONG-urilor, care apartine de Ministerul Justitiei.

Insa, suntem convinsi ca, daca dati un search pe google, gasiti cui sa oferiti cei 2%. Este important sa ii redirectionati. Sunt ONG-uri care fac lucruri vizibile cu acesti bani, pun copaci, cumpara aparatura medicala, ofera burse unor copii saraci, salveaza animale… De fapt, stiti si voi toate acele campanii in care puteti sa donati 2 euro printr-un sms care sunt active intregul an.

Citeste si:  Planificarea eficienta a timpului

Acum, pana pe 25 mai, puteti sa donati 2% din impoziul pe veniturile voastre pe anul trecut. Este o gura de oxigen pe care aceste ONG-uri o merita din plin.
S-au construit gradinite, s-au plantat paduri, s-a ecologizat, s-au construit si s-au transformat vieti. Este imposibil sa nu gasiti o cauza in care sa credeti si cu care sa rezonati.

Citeste si:  Trendurile in hairstyle la Congresul Intercoiffure 2007

Atat va rugam, cautati cui vrei sa donati si donati. Puteti sa donati serviciilor medicale de urgenta, adaposturilor de caini , asociatiilor persoanelor cu handicap sau copiilor bolnavi. Insa, REDIRECTIONATI 2%. Mai sunt doar cateva zile pana pe 25 mai.

Va multumim si, daca voi ati donat deja, dati un share pe facebook acestui apel sau trimiteti-l catre prietenii vostri, sa doneze si ei!

Va multumim pentru unitate,
Echipa Flu.ro


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.