Pantofi cu toc… exagerat

Site-ul yournextshoes.com a compilat un clasament al celor mai inalti pantofi cu toc creati vreodata. In care apare, culmea sau nu, si un creator roman. Iata despre ce este vorba:

5. Kronier Creations – 30 cm. Casa de moda berlineza Kronier a realizat un model de pantofi cu platforma de minimum 30 de cm, in functie de dorintele amatoarelor, inaltimea putand fi chiar mai mare. Potrivit designerilor, colectia a fost inspirata de filmele cu extraterestri. Uau.

Citeste si:  8 sfaturi de cariera

4. Alexander McQueen – 30 cm. Heidi Klum a purtat aceasta pereche de incaltaminte in timpul unei sedinte foto pentru editia germana a Vogue. Si a supravietuit.

3. Mihai Albu – 31 cm. Realizatorii topului se declara impresionati de aceasta pereche de pantofi cu platforma comercializati la un pret greu accesibil (1.200 de euro), dar care par cei mai de bun gust din clasamentul de fata.

Citeste si:  Motorola Aura, un nou telefon de lux

2. LadyBWear – 40 cm. Casa de moda britanica LadyBWear a realizat o pereche de pantofi cu toc monstruosi, insa au avut decenta de a fi recunoscut ca singurul motiv a fost intrarea in Cartea Recordurilor. Si a reusit, insa, din pacate (sau nu), la scurt timp casa de moda s-a desfiintat.

1. James Syiemiong – 50 cm. Recordul dupa care tanjisera cei de la LadyBWear a fost doborat in scurt timp de aceasta pereche halucinanta de pantofi realizati din piele neagra, rosie si material de jeans. Pantofii vin cu un avertisment de tipul „producatorii nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele accidentari suferite de purtatoarele acesei perechi”. Hmmm…

Citeste si:  Modele de studiat, modele de urmat, modele de copiat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.