Pantofi eleganti pe care n-o sa ni-i permitem niciodata

In ciuda crizei economice, sezonul acesta inregistreaza un record de incaltari comercializate la preturi fantastice, de peste 2.000 de dolari. Va prezentam cateva dintre aceste modele de pantofi eleganti pe care, chiar daca nu ni-i permitem, macar ii putem admira cu jind:

– Alexander McQueen – pantofi tip cizma din piele 100%, cu toc-platforma. 6.595 USD

Citeste si:  Dan Horia Mazilu, directorul general al Bibliotecii Academiei Române, a încetat din viaţă

foto

– Christian Louboutin – pantofi eleganti cu toc de 16 cm (!) si platforma de 6 cm, impodobiti cu cristale – 6.395 USD.
foto

– Dolce & Gabbana – pantofi cu toc de 14 cm si platforma de 4 cm, ornati cu cristale roz – 4.575. USD.
foto

– Christian Louboutin – o pereche superba de pantofi eleganti clasici, cu toc de 10 cm. Pluseaza nuanta de bronz si sutele de cristale Swarowski folosite – 3.300 USD.
foto

Citeste si:  Teatrul National din Targu Mures vrea sa intre in Guiness Book cu piesa "Sexpir- opere complete"

– Giuseppe Zanotti – o pereche de sandale cel putin ciudata, cu toc sculptat si multicolor, potrivita pentru o vestimentatie minimalista de seara, cum ar fi celebra little black dress – 3.140 USD.
foto

– Lanvin – Sandalele „Opanca”, marca Lanvin, surprind prin contrastul de stiluri, dar si prin tocul „inaltator”, de 14 cm, la care se adauga si platforma de 2,5 cm. Evident, tocurile sunt ornate cu cristale – 2.800 USD.
foto

Citeste si:  Excrementele de pasari- atentat la viata

Un comentariu
  1. intr-adevar … unele perchi nu le vom purta niciodata, insa nu datorita pretului 🙂 Intelegem cu totii ca o pereche buna de pantofi trebuie sa fie fabricata din materiale de calitate, sa aiba o tehnologie care sa mentina piciorul uscat, un calapod bun care nu se deformeaza in timp, o piele bine tratata si textila cat mai rezistenta, dar totusi cine ar dori sa mearga ca o rata, ca un pinguin sau sirena doar pentru ca pantoful este interesant si sta bine pe picior doar daca ne chinuim cu un mers ciudat?

    De ce ne-am pune in pericol sanatatea piciorului doar pentru ca suntem mai inalte pe tocuri? De ce am purta balarii si SF-uri doar pentru ca sunt de firma? Atat de superficiali suntem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.