ParfuMANIA.ro – elegant, fresh, seductive, you!

ParfuMANIA.ro te invita sa te invalui in cele mai noi parfumuri ale toamnei!

ParfuMANIA.ro este magazinul virtual creat cu respect si consideratie fata de client si comercializeaza numai parfumuri si produse cosmetice de top semnate de marile branduri: Giorgio Armani, Christian Dior, Prada, Gucci, D&G, Ralph Lauren, Karl Lagerfeld si multe altele.

Este magazinul ce garanteaza originalitatea tuturor produselor sale si este singurul magazin virtual ce are acordul marilor branduri – caselor producatoare pentru comercializarea online a produselor acestora.

Ce este asa special si face din ParfuMANIA.ro un Magazin Chic? Parfumuri clasificate Pentru El si Pentru Ea, Oferte speciale si Aromele Simonei, Simona fiind specialista ParfuMANIA.ro, care in colaborare cu alti profesionisti din domeniu a asociat fiecarui parfum din magazin o aroma definitorie.

Citeste si:  Zodiile si problemele in dragoste

Cateva exemple: daca vreti o aroma picanta de parfum barbatesc puteti opta pentru Nightflight de la Joop! sau pentru Deep de la Davidoff. Pentru o aroma acvatica feminina, aveti la dispozitie Pure Turquoise de la Ralph Lauren sau Green Tea de la Elizabeth Arden, printre alte variante. Pe site puteti gasi si cosmetice de la Clinique, Lancome, Estee Lauder, YSL sau Christian Dior.

Citeste si:  Prima editie a festivalului HIP HOP Kolektiv are loc diseara alaturi de Parazitii si sase invitati speciali

Preturile parfumurilor pleaca de la 60 si ajung pana la 300 RON. Pentru cumparaturi in valoare de peste 300 RON, exista un sistem de bonuri promotionale.

Astfel clientii ParfuMANIA.ro beneficiaza oricand doresc de ajutorul unui call- center specialiazat, extrem de amabil si bine pregatit, ce poate consilia atat in efectuarea propriu-zisa a comenzilor, cat si in alegerea parfumurilor si cosmeticelor, a aromelor si notelor potrivite in functie de caracteristicile fiecarui client in parte.

Citeste si:  Vicii inocente

Magazinul garanteaza livrarea comenzilor in 24 de ore pentru Bucuresti (prin curier ParfuMANIA.ro) si 48 de ore pentru livrarile in tara.

ParfuMANIA este acel magazin ce vine mereu in intampinarea nevoilor clientilor sai cu noi servicii (serviciu de rezervari, ce permite ca un client sa aiba prioritate in momentul in care sosesc noile aparitii sau produsele ce lipseau de pe stoc), cu campanii si promotii lunare, cu concursuri saptamanale cu premii.

Lasa-te invaluita in cele mai noi parfumuri ale toamnei, la ParfuMANIA.ro


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.