Paris Hilton data afara din hotel

Intr-un articol din „The Sun” astazi, ni se relateaza cum lui Paris Hilton i s-a interzis accesul intr-un hotel din Moscova dupa ce s-a semnat pe tapetul camerei extrem de costisitor.

Mostenitoarea de 27 de ani a scris cu un marker negru „Paris Moscow 2008”, probabil nedorind ca trecerea ei sa ramana fara urme. S-a gandit poate chiar ca va fi apreciata si laudata pentru isprava ei.

Citeste si:  Targ de Sfantul Nicolae (4 – 6 decembrie 2015)

Tapetul era din apartamentul prezidential, pentru care se practica un tarif de 8000 de lire sterline pe noapte. Tot acolo s-a desfasurat o sedinta foto, in care Paris a pozat intr-o rochie sumara si cizme negre.

Conducerea hotelului a sanctionat isprava ei cu o amenda de 4500 de lire sterline si i s-a interzis sa se mai cazeze vreodata acolo.
Un purtator de cuvant a declarat ca „Domnisoara Hilton a distrus tapetul din apartamentul de lux. In astfel de cazuri, clientul trece automat pe lista neagra”.

Citeste si:  Insulele Grecesti VI - SANTORINI

Cu ceva timp inainte, blonda gazduise premiile MTV din Rusia si cheltuise 30000 de lire sterline intr-un magazin de vinuri. De asemenea, ea a achizitionat geaca unui fotograf pentru suma de 150 de lire, aceasta avand imprimata pe ea figura legendarului star reggae, Bob Marley. Cei care au fost martori au declarat ca mostenitoarea i-a spus fotografului „Vreau aceasta geaca. Pot cumpara ceea ce-mi doresc.”

Citeste si:  Unde mergem in week-end? 8-10 februarie

Dupa decernarea premiilor MTV, Paris Hilton a avut de onorat un contract cu un club pentru a canta cateva piese. In cele din urma, nu a mai interpretat nimic si a prestat doar servicii de DJ.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.