Paris Hilton in conflict cu McCain

Starleta Paris Hilton, a cărei imagine a fost folosită de John McCain pentru a-l critica pe contracandidatul său Barack Obama, a replicat marÅ£i printr-un clip video pamfletar în care îl caracterizează pe candidatul republican pentru Casa Albă drept „un tip cu riduri ÅŸi cu părul alb”, relatează AFP.

ÃŽn clipul realizat de echipa site-ului „funnyordie.com”, fondată de actorul de comedie Will Ferrell, moÅŸtenitoarea lanÅ£ului de hoteluri Hilton apare într-un costum de baie care imită pielea de leopard, întinsă pe un ÅŸezlong pe marginea unei piscine ÅŸi se preface că îşi anunţă propria candidatură la Casa Albă.

Spotul original de campanie al lui McCain îl prezenta pe Obama drept „cea mai mare celebritate din lume”, în timp ce pe ecran se succedau imagini cu el la Berlin, întrerupte de imagini cu Britney Spears ÅŸi cu Paris Hilton. „Dar este pregătit să ne conducă?”, adăuga o voce pe fundal.

Citeste si:  PROGRAMUL HIPTRIP TRAVEL FILM FESTIVAL 2014

Parodia realizată de „funnyordie.com” îl arată pe McCain, iar pe fundal se aude: „Este cea mai bătrână celebritate din lume. Foarte bătrân. Suficient de bătrân pentru a-ÅŸi aminti de perioada în care dansul era un păcat (…) dar, este pregătit să ne conducă?”.

„Salut America, eu sunt Paris Hilton ÅŸi sunt ÅŸi eu o celebritate. Dar nu vin din trecut ÅŸi nu promit schimbări, ca celălalt tip. Eu sunt pur ÅŸi simplu sexy”, spune tânăra. „Dar acest tip cu riduri ÅŸi cu părul alb mi-a folosit imaginea în clipul său de campanie, ceea ce cred că înseamnă că ÅŸi eu sunt candidată la preÅŸedinÅ£ie. AÅŸa că, mulÅ£umesc pentru susÅ£inere, tipule cu părul alb, ÅŸi vreau ca America să ÅŸtie că eu sunt pregătită să preiau comanda”, a adăugat ea.

Citeste si:  Mary Kate Olsen va vorbi!

Paris Hilton se declară gata şi să îşi dezvolte serios propriul program privind politica energetică a Statelor Unite, imediat ce va termina de citit un articol despre locul unde se poate căpăta cel mai bun bronz din lume, care se dovedeşte a fi Maui. Ea propune o îmbinare a programelor ambilor candidaţi: încurajarea forajelor submarine, în prima fază, apoi dezvoltarea energiei alternative.

Citeste si:  Belfast si nenorocirile care incep cu T: Titanicul, The Troubles...

Echipa de campanie a candidatului republican a replicat repede, refuzând să se lase afectată de ironia lui Hilton, ba chiar întorcând-o în favoarea sa ÅŸi împotriva adversarului. „S-ar putea spune că Paris Hilton susÅ£ine abordarea multiplă a lui John McCain privind criza energetică, care include foraje” submarine ÅŸi găsirea unor „alternative” la petrol, a declarat Tucker Bounds, purtător de cuvânt al senatorului de Arizona. „Poate că Paris Hilton nu este o celebritate atât de mare ca Barack Obama, dar se pare că are un plan energetic mai bun”, a adăugat el.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.