Paris isi achizitioneaza un shaman

Sa mai spuna cineva despre Paris Hilton ca este o femeie superficiala, de moravuri indoielnice, care-si tradeaza prietenele inainte sa apuce sa iasa de trei ori la shopping sau care nu tine nici macar la propriul frate, pe care l-a abandonat vreo doua zile in puscarie atunci cand a fost prins conducand in stare de ebrietate. N-o stiati pe asta? Tocmai Paris a facut pe moralista si nu i-a platit cautiunea, fiind mult prea ocupata cu petrecerile. Caritabile, desigur

Citeste si:  Cum actioneaza femeile in afaceri

Daca pare uneori indiferenta si lipsita de suflet, sa stiti ca e doar detasata. Doar Zen, pentru ca ea a inceput sa urce drumul spinos al elevarii spirituale.

Ca urmare, si-a cumparat un budist. De curand, ea a aparut insotita de o creatura ciudata, ce parea coborata din „House of the flying daggers” sau ceva in genul acesta. Calugarul era imbracat in vesminte monahale nu tocmai cernite, de fapt in rosu si orange. Pesemne o fi aflat si el ca anul acesta se poarta culorile electrice si manecile largi, asimetrice. In mana tinea o cartulie cu titlul de „The Path of the Painted Shaman”.

Citeste si:  Iubiri la inchisoare

Paris Hilton a primit si binecuvantarea monahului menita poate sa o tina departe de cele rele, de scene sex postate pe internet si de paparazzii cei diabolici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.