Pasarin si Pagal si-au spus „Adio”

In „Click” aflam despre o noua despartire: Cosmina Pasarin si DJ Pagal si-au spus adio.

Prezenta la o expozitie de fotografie, la Salonul National de Fotografie Turistica, vedeta parea, daca ar fi sa dam crezare spuselor ziaristilor prezenti acolo, slabita, cu cearcane si extrem de trista, incercand insa sa mascheze proasta dispozitie. Se spuna chiar ca si-ar fi pierdut voluptoasele forme. Intrebata de ce a venit singura (cei doi isi anuntasera intentiile de a se casatori anul acesta), vedeta a spus ca ea si iubitul ei, cu care avea o relatie de doi ani de zile, s-au despartit. A refuzat insa sa dea amanunte in legatura cu motivele acestei decizii.

Citeste si:  Rock la Mures 2008

Programul incarcat al celor doi poate este una dintre cauzele care au dus la instalarea unei distantari. In ultima vreme, Cosmina a fost foarte ocupata cu filmarile la serialul „17” difuzat pe Prima TV si regizat de Mugur Mihaescu, iar Dj Pagal a trebuit sa onoreze numeroase invitatii de a mixa la mari cluburi din toata tara.

Citeste si:  Organizatie non-profit

Cei doi nu sunt insa la prima ruptura. In vara anului 2007, s-au mai despartit o data. In acea perioada, s-a zvonit ca vedeta tv ar avea o legatura cu controversatul primar, Radu Mazare. Impacarea a venit insa rapid si s-a soldat cu o cere in casatorie pe malul marii.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.