Pascal Bruckner soseste in Romania!

Pascal Bruckner soseste luni, 25 iulie 2011, in Romania. In cadrul vizitei la Bucuresti, bine-cunoscutul autor va participa la o serie de evenimente organizate special pentru el.

Miercuri 27 iulie, ora 18.00, autorul francez se va intalni cu cititorii in Libraria Carturesti Verona. Aici, Editura Trei va lansa Paradoxul iubirii, un volum de eseuri provocatoare despre iubire. La eveniment, alaturi de scriitor se vor afla regizorul Chris Simion, criticul literar Dan-Silviu Boerescu si directorul editorial al Editurii Trei Magdalena Marculescu.

Citeste si:  Seara cu parfum de havana si ritmuri cubaneze la Cafepedia

Celebrul autor va participa de asemenea la lansarea editiei chiosc, impreuna cu publicatia Gazeta sporturilor, a bestseller-lui Luni de fiere, o analiza socanta a cuplului modern.

Pascal Bruckner va fi prezent miercuri 27 iulie, ora 21.00, la premiera spectacolului – lectura Paradoxul iubirii cu: Cristi Iacob, Ilinca Goia, Gabriela Iacob si Vitalie Bichir. Dramatizarea si regia: Chris Simion. Piesa de teatru va fi pusa in scena de Compania de Teatru D’AYA in La Muse, Teatrul de pe Lipscani.

Citeste si:  Teama de cuvintele prea lungi

Va asteptam la o serie de intalniri neconventionale cu Pascal Bruckner.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.