Pasion de Buena Vista pregateste surprize „temerarilor” din Romania!

Cu ocazia spectacolului pe care urmeaza sa-l sustina in Bucuresti, artistii Pasion de Buena Vista au pregatit surprize atat pe scena, pentru publicul spectator, cat si in culise, pentru tinerii membri ai Clubului „Temerarii” din cadrul asociatiei The Little People – un inedit proiect ce se ocupa cu sprijinirea copiilor si adolescentilor tratati de cancer.

Asociatia The Little People si-a inceput activitatea in urma cu aproape 10 ani, printr-o serie de evenimente si activitati organizate in incercarea de a oferi cate un zambet copiilor afectati de razboiul din Iugoslavia. La scurt timp, The Little People si-a stabilit sediul central in Cluj-Napoca, indreptandu-si tot mai mult atentia catre centrele de oncologie ale spitalelor din Romania. Investind tot mai mult timp in programe si activitati de voluntariat organizate in sprijinul persoanelor afectate de cancer, in 2006 asociatia a demarat un nou poiect numit Temerarii – o comunitate de copii si adolescenti care se afla in prezent in plin proces de recuperare fizica si emotionala dupa sesiunile de tratament impotriva cancerului – acesta fiind practic primul program de acest gen derulat in Romania.

Citeste si:  Pentru tine am adunat Razele Soarelui

De-a lungul timpului, numeroase personalitati precum Frank Lampard, membru al echipei de fotbal Chelsea Londra, Michael Ballack, capitanul nationalei Germaniei, Paula Seling, Stefan Hrusca, si chiar Beyonce au ales sa se implice in activitatile Clubului, petrecand putin timp alaturi de tinerii „temerari”. Artistii proiectului Pasion de Buena Vista se numara printre noii membri ai familiei The Little People, acestia declarandu-se impresionati de activitatea asociatiei si invitandu-i pe „Temerari” la concertul pe care trupa cubaneza il va sustine pe 7 aprilie in Bucuresti. Mai mult decat atat, „Temerarii” sunt asteptati si in backstage, unde membrii Pasion de Buena Vista ii vor intampina cu un program surpriza!

Citeste si:  O noua mami!

Aflat pentru prima data in Romania, proiectul Pasion de Buena Vista reuneste nume celebre ale muzicii cubaneze, precum Maida Castaneda, Tomas Sanchez si Pachin Inocencio, alaturi de opt dansatori din Tropicana si cei zece virtuozi instrumentisti ai trupei „La Idea”, adevarati maestri ai son-ului cubanez. Spectacolul Pasion de Buena Vista va avea marti, 7 aprilie, la Sala Palatului, biletele putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, de la Sala Palatului si de pe www.myticket.ro, la preturile de 70, 100, 130, 160 si 200 lei.

Citeste si:  Wedding & Fashion Show se deschide peste 8 zile la Rin Grand Hotel

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.