PassionShoes.ro – Eleganta Stil Pasiune

PassionShoes s-a nascut din pasiunea pentru tango, care s-a indreptat si inspre pantofii de dans si speram sa creasca in viitor si spre alte lucruri frumoase.

Dar pentru a va vorbi despre noi, trebuie sa va vorbim si despre produsele noastre. Pe PassionShoes veti gasi atat marci de renume, cat si producatori mai mici care ne-au impresionat insa prin calitatea si valorile lor.

Pantofii de tango sunt fabricati in Argentina, in ateliere unde materialele sunt alese cu grija si prelucrate manual. Se foloseste pielea argentiniana, recunoscuta la nivel mondial. Rezultatul este un pantof usor si comod, cu un design variat, mergand de la clasic pana la special si extravagant.

Citeste si:  Primul telefon dublu

Pantofii nostri de tango va vor ajuta, in primul rand, sa va simtiti bine si sa va imbunatatiti tehnica, sa fiti mai flexibili, sa alunecati si sa va invartiti mai usor. Dar, nu in ultimul rand, speram ca va vor aduce mai aproape de atmosfera tangoului argentinian pentru ca dupa ce „invatam” pasii trebuie sa-i „uitam” pentru a ni-i insusi, a-i face ai nostri, pentru a putea simti, primi si transmite bucuria dansului.

Pantofii de salsa reprezinta solutia pentru niste pantofi comozi si frumosi. Ei pot fi folositi pentru toate dansurile latine si de salon. In plus, tocul solid ii face extrem de stabili si confortabili pentru incepatori, care-i vor putea purta la orice curs de dans.
Pentru pantofii de salsa va oferim, printre altele, si produsele binecunoscutei firme Capezio, care celebreaza in 2007, 120 de ani de existenta. Mai multe detalii despre aceasta companie, gasiti pe pagina www.capeziodance.com.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 27 iulie - 2 august

Pantofii sport de la PassionShoes va vor permite sa dansati oriunde si oricand. Puteti sa-i purtati la lectii, antrenamente, pe ringul de dans si chiar la sala de sport!

Pantofii de seara au aparut din colectia noastra de pantofi de dans, din care am selectionat acei pantofi pe care-i puteti purta pe strada, la serviciu sau la o ocazie, avand mereu siguranta ca veti fi speciala si frumoasa, cu o pereche de pantofi usori, in care speram ca picioarele dumneavoastra nu vor mai suferi.

Citeste si:  Fete frumoase neepilate

In special fetele au cateva perechi de pantofi foarte frumosi, dar nu rezista cu ei mai mult de doua ore in picioare. Cu pantofii nostri, speram ca veti uita de aceste inconveniente, calapodul special pentru dans va va ajuta sa va simtiti comod si sa purtati in acelasi timp si un pantof cu toc inalt.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.