Patrice si The Faint vor canta in iulie la B’estfest

CântăreÅ£ul reggae de origine germană Patrice ÅŸi formaÅ£ia americană The Faint vor concerta în România, în cadrul B’estfest 2009, anunţă organizatorii.

Patrice Bart-Williams, născut în Germania, a început să compună de la vârsta de 12 ani. Deşi de-a lungul timpului a fost influenţat de artişti precum Bob Marley, Jimmy Hendrix şi Bob Dylan, treptat, a reuşit să-şi dezvolte propriul stil muzical, ce combină ritmuri de reggae, dub jamaican, chitară acustică, funk şi pseudo-jazz.

Citeste si:  Norman Manea, recompensat cu Premiul pentru Litere al FundaÅ£iei Iudaismului Francez

Cântecele sale, „Soulstorm”, „Up In My Room”, „Everyday Good”, „Clouds”, au versuri cu mesaj social, despre iubire, rebeliune, spiritualitate a noii generaÅ£ii de artiÅŸti reggae. Cel mai recent album al lui Patrice se numeÅŸte „Free Patriation” ÅŸi a fost lansat în anul 2008. Patrice va veni în luna iulie pentru a doua oara în BucureÅŸti, de data aceasta pentru a concerta pe una dintre scenele B’ESTFEST, în “Ziua Zero” (1 iulie), alături de formaÅ£ia The Killers. Primul său concert în România a fost anul trecut, pe data de 23 iunie la Arenele Romane.

Citeste si:  ParfuMANIA.ro - elegant, fresh, seductive, you!

Stilul muzical al formaÅ£iei americane The Faint îmbină dance-punk, new wave, electro-pop ÅŸi punk rock. Primul album The Faint, “Media”, a fost lansat în 1998, urmat un an mai târziu de „Blank Wave Arcade”. ÃŽn 2000, au cântat în deschiderea unor formaÅ£ii precum No Doubt ÅŸi Placebo. Cel mai recent ÅŸi al cincilea album The Faint se numeÅŸte „Fasciinatiion” ÅŸi a fost lansat în SUA pe 5 august 2008. The Faint vor concerta în a treia zi a festivalului, în aceeÅŸi zi cu trupa Franz Ferdinand.

Citeste si:  Narcotango revin la Bucuresti pe 15 mai intr-un spectacol unic, cu un concept coregrafic marca Razvan Mazilu

B’estfest 2009, ajuns la a treia ediÅ£ie, va avea loc în complexul Romexpo din Capitală, în intervalul 1-5 iulie. PreÅ£ul biletelor este între 110 ÅŸi 150 de lei pe zi, în funcÅ£ie de data la care sunt cumpărate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.