Patricia Kaas la Eurovision

Please select a featured image for your post

Editia in acest an a concursului Eurovision a produs deja destul de multe surprize. De la cele locale, fiecare dintre tari confruntandu-se cu alegerea candidatilor pentru marea finala de la Moscova, la controverse legate de participantii selectionati. Daca intr-o prima faza a competitei Georgia anunta ca nu va trimite nici un reprezentant, pentru ca apoi sa se razgandeasca, creand astfel destul demulte emotii organizatorilor, iata ca din vestul Europei s-au anuntat vesti mai bune pentru audeientele spectacolului. \
Citeste si:  Palatul din Brunei: 1888 de camere ca-n 1001 de nopti
Legendara Patricia Kaas, pe care cu usurinta multi dintre noi si-o amintesc drept “mademoiselle qui chante le bluse”, a ales sa reprezinte in acest an Franta la competitia europeana. Asftel, intrepreta vrea sa anticipeze o relansare pe piata muzicala franceza si nu numai, dupa o absenta de mai bine de 3 ani. Fiind unul dintre statele calificate automat in finala competitiei, alaturi de Spania, Germania si Marea Britanie, asa-numitele „Big Four”, Franta are asadar mari sanse la a deveni oranizatoarea editiei cu numarul 55 a Eurovisionului.
Citeste si:  Cadouri pentru ea
Daca e sa judecam dupa experiente recente insa, am putea lesne sa fim mai sceptici decat majoritatea comentatorilor, si sa punem la indoiala notorietatea ca un criteriu de selectie. Astfel, este suficient sa ne gandim la popularitatea de care se bucurau in Europa pustoaicele de la T.A.T.U. pe vremea cand au participat la aceeasi competitie, si totusi nu au reusit sa o castige.
Citeste si:  Fii un interlocutor eficient
Patricia Kaas insa spera sa se demosntreze contrariul, si se bazeaza mai ales pe faptul ca locuitorii din multe state din fosta Uniune Sovietica au iubit-o candva.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.