Patrick Swayze in metastaza

Lui Patrick Swayze i s-au dat doar cateva saptamani de viata dupa ce a fost diagnosticat cu cancer in faza terminala, citim azi in „The Sun”. Ziarista Annette Wolf a declarat ca „Patrick are cancer in metastaza si urmeaza momentan un tratament. Sustinerea si ingrijorarea tuturor sunt foarte apreciate”.

Actorului de 55 de ani i s-a spus sa se pregateasca pentru ce este mai rau dupa ce chimioterapia nu a avut rezultatele asteptate. O sursa a declarat ca starul din „Dirty Dancing” arata ingrozitor si ca familia si prietenii lui de-abia isi pot retine lacrimile.

Citeste si:  Sun Plaza a intrat in Guinness World Records

Swayze a slabit foarte mult si este supus unei diete care consta numai din lichide. Se pare ca a fost diagnosticat cu cancer la pancreas in ianuarie, dar acum cancerul s-a extins si la celelalte organe. Totusi starea lui actuala ramane un mister, purtatorul sau de cuvant refuzand sa confirme sau sa nege informatiile publicate in revista „National Enquirer”.

Citeste si:  Horoscopul lunii martie

Conform acestei publicatii, tumoarea nu s-a micsorat dupa trei reprize de chimioterapie. O persoana care face parte din personalul spitalului unde a fost tratat a declarat ca actorului i s-a spus ca ar mai putea face inca doua reprize, insa cancerul nu raspunde la tratament. Pe scurt, nu prea s-a lasat loc de speranta.

Citeste si:  Freelancer incepator

La inceput, s-a crezut ca Swayze sufera de gastroenterita. Simptomele au inceput sa apara in perioada Craciunului cand filma pentru un serial tv. A fost dus la spital dupa ce s-a observat ca avea o tuse cu sange.

Anul acesta urma sa aiba loc marea lui revenire in filmele de box-office in productia „Powder Blue”, alaturi de Jessica Biel, Forrest Whitaker si fratele lui mai mic, Don Swayze.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.