Paul Newman bolnav de cancer

Tabloidul britanic „Daily Mirror” vine azi cu o veste trista. Se pare ca Paul Newman este consultat de cateva luni de un cunoscut oncolog.

Castigatorul premiului Oscar, in varsta de 83 de ani, a fost vazut de mai multe ori intr-o clinica new-yorkeza.

Cunoscutii s-au ingrijorat si mai mult in legatura cu starea sanatatii lui dupa ce saptamana trecuta a lipsit de la ceremonia organizatiei caritabile „Hole in the Wall”, care se ocupa cu strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer si alte afectiuni grave. Purtatorul lui de cuvant a motivat absenta acestuia prin faptul ca avea dureri de spate.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum esti in pat!

Dar Newman pare optimist. Actorul, casatorit cu actrita Joanne Woodward, a glumit cu un ziarist de la New York Post si i-a spus ca este tratat pentru pierderea podoabei capilare.

Newman, care s-a remarcat prin interpretari extraordinare in filme precum „Butch Cassidy”, „Sundance Kid”, „The Sting” sau „Cool Hand Luke”, s-a retras de pe platourile de filmare in mai, anul trecut. El si-a motivat decizia prin faptul ca nu mai putea sa joace la fel de bine ca inainte, spunand ca nu poate sa mai atinga nivelul interpretarilor din productiile anterioare.

Citeste si:  Conferintele de la Sosea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.