Pelicula „Politist, adjectiv”, a lui Corneliu Porumboiu, a fost bine primita de public la Cannes

Filmul „PoliÅ£ist, adjectiv”, regizat de Corneliu Porumboiu, a fost bine primit de publicul aflat în sală la premiera de vineri, din cadrul Festivalului de la Cannes, după cum a mărturisit, pentru NewsIn, regizorul, la câteva minute după terminarea proiecÅ£iei.

„Poate că este o părere subiectivă, dar de vreme ce nu a ieÅŸit nimeni din sală ÅŸi lumea a aplaudat la sfârÅŸit, îmi place să cred că am avut succes”, a adăugat, pe un ton glumeÅ£, Porumboiu.

Citeste si:  Gala Premiilor Gopo 2016 | Editia a 10-a | 28 martie Live pe TVR 2, de la ora 19:00

Regizorul a mai precizat că agentul său poartă discuţii cu diferite case de distribuţie internaţionale, pentru vânzarea drepturilor de difuzare a peliculei.

„PoliÅ£ist, adjectiv”, cel mai nou film al lui Corneliu Porumboiu, prezintă, într-o oră ÅŸi 55 de minute, povestea unui tânăr poliÅ£ist din provincie, care îşi pierde încrederea chiar în legile pe care trebuie să le aplice. Protagonistul peliculei este DragoÅŸ Bucur, care joacă alături de Vlad Ivanov ÅŸi Cosmin SeleÅŸi.

Citeste si:  Cum faci ca sefa sa te placa

Filmul concurează la Cannes în cadrul categoriei Un Certain Regard, alături de „Amintiri din Epoca de Aur”, un colaj de filme scurte regizate de Oana Uricaru, Hanno Hoefer, Răzvan Mărculescu, Constantin Popescu ÅŸi Cristian Mungiu, care va avea premiera pe 19 mai.

Cea de-a 62-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes a fost deschisă oficial, miercuri seara, şi se va încheia pe 24 mai.

Citeste si:  SPAM 5 in Parcul Carol

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.