Pensie alimentara mai mare

In ziarul „Cancan”, citim azi ca ministrul de externe, Adrian Cioroianu, este chemat in fata instantei de catre fosta sotie pentru marirea pensiei alimentare pe care acesta este obligat s-o achite lunar pentru intretinerea copilului. Niciunul dintre fostii soti nu a fost prezent la prima infatisare de la Judecatoria Sectorului 3. Luminita Cioroianu pretinde ca veniturile fostului sot au crescut considerabil de cand a fost numit ministru, iar pensia alimentare trebuie si ea sa fie marita proportional cu aceasta crestere.

Citeste si:  Cariera in moda

Avocatul domnului Adrian Cioroianu spune ca acest lucru nu este adevarat, clientul sau avand aceleasi venituri ca in 2003, data la care a fost stabilita pensia alimentara in valoare de 8 milioane de lei vechi.

In plus, ministrul o acuza pe fosta sotie ca incearca sa-l indeparteze pe fiul lor de el. In sprijinul acuzatiilor sale, avocatul a relatat o intamplare care a avut loc in luna mai. Se pare ca Adrian Cioroianu i-a organizat fiului sau o petrecere cu ocazia zilei de nastere, la care a invitat 40 de copii. Singurul care a lipsit a fost sarbatoritul, intrucat mama lui nu i-a permis sa vina.

Citeste si:  ALERTÄ‚ - Premiul Nobel pentru economie a fost atribuit americanului Paul Krugman

De asemenea, se pare ca, fiind cu adevarat un tata responsabil, la momentul divortului, ministrul a donat jumatatea din apartament, care i-a revenit in urma partajului, fiului sau in varsta de opt ani.

Nu stim cine va iesi castigator in aceasta lupta, insa stim cu siguranta cine va fi victima: un biet copil.

Citeste si:  Saptamana de rasfat (partea a doua)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.