Perfect fara tine, piesa anului la Radio Romania

Radio Romania a ales piesa VAMA – Perfect fara tine, drept cantecul anului 2013. Piesa care deja a ajuns la aproape 8 milioane de view-uri pe Youtube, poate fi ascultata si vinerea aceasta cand VAMA canta in Re:public din Centrul Istoric, evident, ca de fiecare data, intr-o interpretare originala.

In cele mai recente showuri live, trupa a prezentat piesa in varianta Punk precum si in stilul “Fuego”. O filmare gasiti aici:

Tudor Chirila a postat urmatoarele pe blogul sau:

Formatia Vama a primit un premiu foarte important. Cantecul anului 2013 pentru piesa Perfect fara tine in cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio Romania. Desi am fost prezenti la eveniment asistand la categoriile dinaintea noastra am iesit din sala cu doua categorii inaintea decernarii premiului nostru. Marturisim ca nu ne asteptam la acest premiu si am plecat putin mai devreme pentru ca o parte dintre noi aveau datorii fata de familiile lor intr-o zi de duminica toate astea pe un fond de oboseala acumulata intr-o perioada agitata in care lucram mult. Desigur asta nu scuza absenta noastra, dar este explicatia reala.

Citeste si:  Insula Kos si arborele lui Hipocrate

Asa ca discursul nostru de multumire ar fi sunat asa:

„Doamnelor si domnilor multumim ascultatorilor Radio Romania ale caror voturi ne-au adus acest premiu, multumim Radio Romania care a difuzat muzica noastra cand alte radiouri nu au facut-o. A fost o incurajare importanta care ne-a ajutat sa mergem mereu inainte. Multumim fanilor nostri ultrasi care inainte de a ajunge atat de „mainstream” au cumparat muzica si biletele noastre la concerte si ne-au tinut in „viata”. Multumim tuturor prietenilor si colaboratorilor nostri care au fost mereu alaturi de noi indiferent de conditiile ( adesea dificile) in care s-a nascut muzica noastra.”

Citeste si:  Top 10 sfaturi pentru scrierea unui discurs memorabil

Regretam foarte tare ca nu am fost prezenti la momentul premierii noastre, ne bucuram ca am fost la eveniment aplaudand alti artisti si ne bucuram inca odata ca ascultatorii Radio Romania au decis ca Perfect fara tine este cantecul anului 2013.

Biletele pentru concertul de vineri, 28 martie din Re:public costa 50 respectiv 70 de lei si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in ziua concertului la intrare.

Citeste si:  Live from Buena Vista - The Havana Lounge din nou in Romania!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.