Periferice cu personalitate

Orele petrecute in fata calculatorului sunt lungi, plictisitoare si stresante. Nici macar nu te mai poti inveseli uitandu-te pe geam, caci vremea de afara mai rau te deprima. Avem o alta idee pentru tine. De ce sa nu-ti inveselesti zilele conectand la calculatorul tau periferice haioase si amuzante? Avem noi cateva sugestii pentru tine:

Boxele tale de birou nu mai trebuie sa fie albe si plictisitoare. Magazinele sunt deja pline de boxe ciudate si amuzante, de obicei sub forma de animal de plus. Dar pun pariu ca boxa purcelus n-ai mai vazut-o nicaieri. Ai de ales intre negru, alb si roz, ultima varianta fiind poate cea mai indicata. In urechile porcusorului sunt ascunse butoane, iar codita spiralata controleaza volumul. Partea proasta e ca nu primesti decat o singura boxa ce functioneaza mono. Partea buna e ca boxa are radio incorporat si functioneaza nu numai pe USB, ci si cu baterii. Porcusorul boxa costa 55 de lei la USB Mania. Dar el nu este singura optiune in materie de boxe ciudate. In acelasi magazin, vei gasi boxe in forma de soricei si buburuze care au si avantajul de a fi stereo.

Citeste si:  Muzeul Copilariei - Relatia cu lumea mare

Si producatorii de camere web au renuntat la aspectul plictisitor. Ce-ai zice de una flexibila, cu maini si picioare? „Omul de cauciuc” are obiectivul asezat in interiorul capului si datorita materialului din care este facut poate sta in ce pozitie vrei: asezat, in picioare, in genunchi, intins pe burta, agatat de un perete. Se conecteaza prin USB si functioneaza cu Y!M, MSN si Skype. Il gasesti pe USB Mania, la 69 de lei. Tot de acolo, poti sa iei camera Big Foot, sub forma de talpa.

Citeste si:  Aveti grija! Sa nu va asezati pe Pobby!

Pentru cei care vor sa se plimbe cu tastatura dupa ei, dar si pentru cei care obisnuiesc sa verse cafeaua sau sa scape firimituri prin tastatura, ideala este una flexibila, din silicon. Se impatureste usor, e foarte silentioasa, poate fi spalata cu apa si rezista la tot felul de substante corozive (in caz ca tii sticla cu acid sulfuric pe birou). Se conecteaza prin USB, dar are si adaptor PS2; e compatibila cu Windows, de la 98 pana la XP. O gasesti pe Digital World, la 49,98 lei.

Citeste si:  Trupa de teatru A$ prezinta spectacolul "Doctor fara voie"

Nici mouse-ul nu mai e ce a fost. Daca ai pe acasa un copil, chiar si unul trecut de 30 de ani, sigur ii va placea un mouse dragut, care arata ca un animalut. Ai de ales intre broasca, tigrut si panda fiecare la 45 de lei, la USB Mania. Toate sunt optice, cu doua butoane plus rotita si compatibile cu Windows intre 95 si XP. Nu stiu cat de comod este sa manevrezi cele doua butoane, dar la cat de haioase sunt merita incercat.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.