Petreceri de vis

Expo Arad Internaţional organizează în perioada 6 – 8 februarie 2009 a doua ediţie a expoziţiei Petreceri de Vis – cel mai mare târg pentru amenajări de nunţi şi organizări de evenimente din vestul ţării.

Din dorinţa de a contribui la organizarea celor mai frumoase nunţi şi celor mai fastuoase petreceri, dar şi datorită succesului înregistrat la prima ediţie, Expo Arad Internaţional aduce şi în acest an în faţa publicului ultimele tendinţe în materie de organizare de nunţi, botezuri, petreceri aniversare, petreceri surpriză, majorate, petreceri pentru copii şi evenimente corporate.

Citeste si:  Concert A.G. Weinberger la MTR

Pe o suprfaţă de aproximativ 1800 mp interior-exterior, peste 55 de expozanţi vin în întâmpinarea vizitatorilor cu o gamă variată de produse şi servicii: oferte de amenajări pentru nuntă, rochii de mireasă cu cristale swarovski, ţinute pentru miri, rochii de seară, accesorii, servicii de foto, video şi sonorizare, catering, patiserii şi cofetării, tipărituri pentru evenimente, decoraţiuni florale, saloane de înfrumuseţare, joc de artificii şi agenţii de turism pentru voiajul de nuntă.

Pentru ca fiecare eveniment să reprezinte un moment cu adevărat special, expozanţii propun vizitatorilor pachete promoţionale pentru toate buzunarele transformând astfel petrecerea mult visată în realitate. Expoziţia se adresează şi celor care şi-au planificat în detaliu evenimentul oferind soluţii ingenioase pentru a-i conferi un caracter unic.

Citeste si:  Zaraza refuzata

Cei care au decis să spună „Da” anul acesta au posibilitatea de a alege între o petrecere organizată la restaurant sau una organizată în cort, Expo Arad amenajând în spaţiul dintre cele două pavilioane un cort de nuntă.

Limuzinele prezente la târg, degustările de prăjituri, demonstraţiile şi degustările de cocktail-uri, concertele cvartetului de coarde, dansurile de societate, prezentările de coafuri şi machiaj şi prezentările de rochii de mireasa, costume pentru mire şi ţinute de seară dau culoare şi farmec expoziţiei, contribuind la crearea atmosferei de vis şi la transformarea orcărei petreceri într-un moment de neuitat.

Citeste si:  Iubiri la inchisoare

Bilet de intrare: 2 Ron
Transport GRATUIT de la Podgoria ÅŸi retur.
Program de vizitare
Vineri: 11 – 20
Sâmbătă: 11 – 20
Duminică: 10 – 16


3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.