Pisica familiei Bush a murit

Pisica familiei Bush, pe nume India, dar mai cunoscută drept Willie, a murit duminică la Casa Albă, la vârsta de 18 ani, a anunţat luni, foarte oficial, biroul Primei Doamne, relatează AFP.

„PreÅŸedintele, doamna Bush, Barbara ÅŸi Jenna anunţă cu mare tristeÅ£e dispariÅ£ia pisicii lor India, cunoscută ÅŸi ca Willie. De rasă americană cu păr scurt, pisica a murit duminică, 4 ianuarie, la ea acasă, la Casa Albă”, a informat purtătoarea de cuvânt a Laurei Bush, Sally McDonough.

Citeste si:  Robert DeNiro, Anthony Hopkins si Meryl Streep vor intra in Actors Hall of Fame

Această rasă de pisici este cunoscută pentru robusteţea sa şi este considerată ca urmaşă a pisicilor aduse din Marea Britanie în America de primii colonişti.

Barbara Bush a numit-o India, după numele fostului jucător de baseball Ruben Sierra, alias El Indio, a reamintit McDonough.

Când cele două fete ale lui Bush au plecat de la Casa Albă pentru a-ÅŸi continua studiile, India a rămas la reÅŸedinÅ£a prezidenÅ£ială. „India a fost, timp de aproape două decenii, un membru iubit al familiei Bush ÅŸi ne va lipsi”, a spus McDonough.

Citeste si:  Cum cheltuiesc zodiile banii din nunta?

Familia Bush mai are doi câini, scottish terriers – Barney ÅŸi Miss Beazley. Ei au 8, respectiv 4 ani


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.