Plimbare de weekend in GRADINA CU ARTISTI

Bucuresti, 20 – 21 martie 2010

Ateliere de creatie si de primavara: pictura, ceramica, fotografie, muzica, bijuterii si accesorii hand made

Sambata si duminica, 20 si 21 martie a.c., la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu- Bulevardul I.C. Bratianu, nr.2, statia de metrou Universitate) pentru toti iubitorii de arta se deschide, in premiera, Gradina cu Artisti.

Evenimentul, care se va desfasura intre orele 11:00 – 19:00, cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (pictura pe sticla, ceramica, fotografie, oua incondeiate, teatru, muzica) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si acesorii „hand-made”.

Citeste si:  Ruth Padel se afla in situatia de a-si apara postul, la cateva zile de la alegerile de la Oxford

Amatorii de „frumos” sunt invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in curtea Palatului Sutu si sa-si aleaga cadoul preferat de la expozitia de „hand-made”.

Gradina cu Artisti isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. „Mesteri” priceputi, veniti din toata tara, vor incerca timp de doua zile sa dezvaluie celor interesati cate putin din secretele picturii pe sticla, a incondeierii oualor de Paste, a realizarii vaselor din ceramica sau a bijuteriilor „hand-made”.

Citeste si:  Scriitorii spanioli Ray Loriga si Andres Barba la Bucuresti

Vizitatorii care isi doresc sa petreaca cat mai mult timp in atmosfera relaxanta a Gradinii cu Artisti se pot legana in hamace colorate si pot servi ceaiuri pregatite cu grija de ceainaria Serendipity.

Intrarea la expozitia de „hand-made” este libera.
Participarea la atelierele de creatie ale „Gradinii” se face pe baza de inscrieri, pretul unui bilet fiind de 5 lei.

Citeste si:  Invinge-ti emotiile din timpul interviului

Mai multe informatii se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.