PoGo imprimanta foto portabila

Iti mai amintesti aparatele foto Polaroid care scoteau poza imediat dupa ce o faceai, fara sa fie nevoie de developare? Minune a tehnicii la vremea respectiva, ele au fost inlocuite cu aparatele moderne digitale, mai mici, mai usor de manuit, mai practice. Mai nou, incepem sa renuntam si la aparatele digitale in favoarea telefoanelor performante cu camera foto.

Dar Polaroid nu a spus tot ce avea de spus in domeniul foto. Acum orice camera digitala si (aproape) orice telefon cu camera isi gaseste un partener de nadejde intr-o noua inventie marca Polaroid.
Este vorba de cea mai mica imprimanta foto pe care o poti gasi la ora actuala. Atat de mica incat incape intr-un buzunar, pentru a putea fi langa tine la intalnirile cu prietenii, la birou, in familie si oriunde ai putea sa faci poze pe care le-ai vrea tiparite.

Citeste si:  Drumul catre o cariera de succes

Imprimanta, supranumita PoGo (de la Polaroid On the Go) poate printa fotografia intr-un minut si este compatibila cu majoritatea camerelor foto si cu 70% dintre telefoanele cu Bluetooth existente la ora actuala pe piata. Conectarea se poate face prin cablu USB, dar si prin Bluetooth, caz in care scapi de fire, iar mobilitatea este maxima.
Imprimarea se face folosind tehnologia Zink (Zero Ink), care nu necesita cartus de cerneala, ceea ce inseamna ca ai scapat de grija schimbarii cartusului de cate ori se consuma. Importanta aici nu este cerneala, ci hartia speciala care contine miliarde de cristale incolore de vopsea, care isi schimba culoarea in contact cu caldura. Asta inseamna nu numai ca n-ai nevoie de cartus, ci si ca pozele se usuca imediat ce ies din imprimanta. Pozele tale vor fi rezistente la apa, la zgarieturi, nu se vor decolora in timp, nu se vor rupe, iar pe spate vor avea un adeziv, intocmai ca un sticker, deci le vei putea lipi oriunde vrei.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 9 octombrie

Punctul slab este marimea fotografiilor: cam de dimensiunile unei carti de credit. E de inteles, avand in vedere dimensiunea imprimantei, de numai 7.2 x 12 x 2.4 cm. Prea convenabil nu este timpul de functionare. Dupa doua ore de incarcare, poti imprima doar 15 poze, ceea ce reduce din mobilitate. Oricum, imprimanta nu poate stoca decat 10 coli de hartie speciale, ceea ce inseamna ca dupa 10 poze tiparite va trebui sa o reincarci cu hartie.

Citeste si:  Festivalul muzical de la Salzburg asteapta 200.000 de spectatori

Insa camera PoGo ramane un dispozitiv funtional, util, inovator si… frumos. Design-ul compact si elegant o transforma intr-un accesoriu chic.

Imprimanta foto PoGo se poate cumpara de la Smuff.ro, cu 570 de lei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.